2777
2789
عنوان

ف..ا...ل کسی بلده بگیره

114 بازدید | 21 پست

من خیلی بهش احتیاج دادم اگ کسی بلده بگه 

امکان کارت به کارت ندارم و رایگان میخوام انجام بده

فقط جوابم یدونه عدده

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فقط ف.ال حافظ اعتقاد دارم و میگیرم اگه بخوای برات میگیرم

میشه بگیری برام؟!

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
سایت فالگیر خوبه درست هم هست برای من 

میشه ادرس سایت و بزاری 

ممنون

من فقط ف.ال حافظ اعتقاد دارم و میگیرم اگه بخوای برات میگیرم

اممم 

درخواست بدم یا چی و چطوری بهم میگی ممنون میشم

میشه بگیری برام؟!

استارتر تو برهه‌ای هستی که فکر میکنی فقط تویی که زندگی سختی داری و به مشکل دچاری ولی بدون که هر آدمی درگیر مشکلاتیه که تو ازشون بی‌خبری

خوش مشربی و آدمای زیادی دورت جمع میشن ولی بین تو و یه سری از رفیقات دوری افتاده، فاصله‌ها رو کم کن

دلت که گرفت و احساس غربت کردی خدا رو به یاد بیار تا دلت آروم شه

یکی بهت قولی داده و یا زیرش زده یا زیرش خواهد زد، تعجب نکن و یاد بگیر از بدعهد توقع خوش‌قولی نکنی

تو با هر باور مذهبی‌ای که هستی خدا رو یاد کن، ادیان صرفا مسیرن و همه به یه هدف ختم میشن. هر آدمی به شیوه‌ی خودش خدا رو ستایش میکنه

دچار عشقی هستی و هرچی ازش فرار میکنی بیشتر بهش نزدیک میشی، یه چیزی مثل قضا شما رو به هم نزدیک میکنه

مهم نیست کجایی، همیشه تویی که مجلس‌آرایی میکنی و به چشم میای

استارتر تو برهه‌ای هستی که فکر میکنی فقط تویی که زندگی سختی داری و به مشکل دچاری ولی بدون که هر آدمی ...

ممنون خیلی خوشحال شدم 

دستت درد نکنه 

شرممدم کردی 

فدات شم الهیی

استارتر تو برهه‌ای هستی که فکر میکنی فقط تویی که زندگی سختی داری و به مشکل دچاری ولی بدون که هر آدمی ...

و اینکه از کتاب ف‌‌ال میگیری یا از سایتی چیزی؟!

عزیزم کتاب حافظ رو به نیتت باز میکنم و شعری که میافته رو برات تفسیر میکنم

اهان ممنون بازم حال اشفته دلمو و اروم کردی