2777
2789
عنوان

کلاه برداری فایرفاکس

110 بازدید | 3 پست
بگم ک این کلاهبرداری فایرفاکس نیست ولی خب فعالیت کلاهبردارا تو این سایت بود  حالا بخونین شمام درس بگیرین حماقت نکنین مث من 

امروز تو فایرفاکس داشتم به خارجی عکس سرچ میکردم رفتم تو سایته برام اومد ک جایزع سالیانه فایرفاکس واسه کاربراشو .. بهر حال یجوری خرم کرد بعد ک چنتا سوال پرسیدراجب فایرفاکس ک چقد ازش استفاده میکنی اینا بعد گف چجوری جایزتو میخوای دریافت کنی چنتا ایکون اومد اسرانسلو همراع اولو رایتل  ایرانسو انتخاب کردمو مث احمقا شمارمو زدم بعد رف تو تماس ک زنگ بزنم منه احمقم زنگ زدم چنتا سوال پرسیدو اینا همه جی انگلیسی لود ولی تین تماسه فارسی بود ولی از لهجش معلوم بود خارجیه طرف منم گفتم حتما ترجمه شدسو اینا چنتا سوال پرسید منم جواب دادم با گزینه بعد خوشبختانه شارژم تموم شد و تماس قط شد 50. تومندشارژ داشتم خلاصه من خرترین رفتم شارژ گرفتم دوباره زنگ بزنم نشد رفتم تو سایته دیدم سوالارو اونجا هم اورده داشتم جواب میدادم اینجوری بود ک مثلا میزدی گزینه فلان میرف تو پیامکم بفرستی جوابو اون وسط خداروشکر خیلی از پیامکاش فرستاده نمیشد و بازم خداروشکر وسطش دستم اشتباهی خورد از سایت اومد بیرون منم تازه ب عقلم اومد که برم سرچ کنم ببینم واقعیه با نه ولی خب کلا جوش جوری بود ک ادم استرس میگرف نکنه سایت بپره و فلان بهمان بدون اینکه مطمئن باشع همینجوری پیش میرفت و جالبیش اینع ک الام رفتم تو پیامکا ک بلاکشون کنم دیدم یکاری کردن به صورت گروهی پیامو دریافت کننو هر پیامم واسه ۱۰ نفرشون میرفته ک یعنی پول بیشترررر خلاصه این بود درس عبرت من ک نه زیاد سایتای خارجی برم میرمم مطمئن باشن شماره و ایمیلو اطلاعاتو اینا ندم بهشون قبلش سرچ کنم ببینم واقعیه یا ن و.. 

ولی حالا من از فایرفاکس هیچوقت استفاده نمیکنم کرومم پاک شده بود مجبور بودم و کلا عادت نداشتم واس همین خر شدم گفتم ک شما یوقت مثل من درگیر همچین چیزی نشین وو دعا کنین نتونن کار دیگ ای بکنن

راسی جایزش ایفون بود -_-

وای چه بد البته دیگه الان همه چی کلاهبرداریه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB