2668
2553

۴ سالشه 

رفته رو تخت جیش کرده  دومین بارشه 

وسایل ارایشی هامو برداشته کشیده رو موکت و مجسمه و دیوار  

ببرم بزارمش تو اتاقش تنها بخوابه؟ 

از تنهایی میترسه 😒

چیکار کنم باهاش؟  

دارم میترکم واقعن 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

🤣🤣🤣بچه داشتن همینه دیگه

با نظرم مخالفی؟خب باش! لازم نیست ریپلای کنی اعلام کنی که، من نظرم همینه که هست نه تنها به خاطر تو تغییرش نمیدم بلکه جوابتم نمیدم😁...من دیگر ندارمت، غم از این بیشتر؟!🥀من از اینجا که هستم تا آنجا که هستی وجب به وجب #دلتنگم...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

۴سال دیگه بچه حساب نمیشه بنظرم

باید باهاش صحبت کنی

یااون چیزی که دوس داری و ازش بگیری به ه

عنوان تنبیه

تا اخلاقش درس بشه

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
🤣🤣🤣بچه داشتن همینه دیگه

زندگی منو کرده کثافط 

یه دختر ۶ ماهه ام دارم نمیدونم ب کدوم برسم 

اخرش عین سگ  میگرم میزنمش  یه بار

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

جیش ک عادیه 

وسیله ها هم عادیه فقط 4 سالشه و میخواد بازی کنه باهاشون 

اگه تایپ هام قاطی هستن بخاطر گوشی هست ک کلمات تغییر میده و این حجم تبلیغات ک همش کل صفحه رو گرفته حوصلم نمیزاره هی تصحیحش کنم😂
زندگی منو کرده کثافط  یه دختر ۶ ماهه ام دارم نمیدونم ب کدوم برسم  اخرش عین سگ  میگر ...

وای چقد شرایطت سخته

خداصبرت بده

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
دیگه کاریه که شده  با ارامش و مهربونی برای بچه توضیح بده که کارش بده و خوب نیست اگر گوش نکرد ...

اخه میدونی  میگم چرا اینکارو میکنی  میگع کار بدیه  دیگه نمیکنم  

ینی قشنگ میدونه  و حرصمو در میاره

زندگی منو کرده کثافط  یه دختر ۶ ماهه ام دارم نمیدونم ب کدوم برسم  اخرش عین سگ  میگر ...

چجوری دلت میاد واسه پاره تنت اینجوری بگی 

بچست زندگیش بازی و بهم ریزیه 

یک روزی به خودت میای میبینی بچه هات عروس دوماد شدن و نیستن و تو تک و تنها نشستی توی خونه و چشمت به در تا بیان 

منتها اونجا ی خونه ی تر و تمیز داری ولی بدردت نمیخوره 

زود زود ببرش دستشویی تا دیش نکنه بچه ۴ساله خوب و بدو که ازهم تشخیص نمیده

اتفاقا خوب تشخیص میدن پسر منم کامل میدونه این کاری که میکنه بده ولی میکنه 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️👨‍👩‍👦👼
2456
اخه میدونی  میگم چرا اینکارو میکنی  میگع کار بدیه  دیگه نمیکنم   ینی قشنگ میدون ...

لج کنی باهاش لج میکنه باهات بدتر میشه لوازم آرایشتو بذار جای که دست بچه بهش نرسه

🤣🤣🤣این منم وقتی عاشق بچم و اذیتم میکنه

من دخترعمم چهارتا بچه کوچیک و وحشتناک داره ینی شیطونن یجوری که میکشن تور، ولی قیاقه هاشون خوشگل چشمای رنگی مظلوم

منم خوشم میومد ازشون اقا تهش از یه بچه ۴ ساله کتک خوردم یه ۵ ساله هم بم فحش زشتتت داد بزرگه هم کلاس دومه هرچی از دهنش در اومد داد این وسط یکیشون ناز و ساکت یود اومد معذرت خواهی کرد این کار اخیرشونه بگم روم شاشیدن باور میکنس بگم رفتم خونشون تو کفشام شاشیدن باورت میشه 

اینبار اومدن خونمون دیگه مهربون نبودم من فقط به یچه ها میخندم اخم کردم ریدن به خودشون بدبختا

با نظرم مخالفی؟خب باش! لازم نیست ریپلای کنی اعلام کنی که، من نظرم همینه که هست نه تنها به خاطر تو تغییرش نمیدم بلکه جوابتم نمیدم😁...من دیگر ندارمت، غم از این بیشتر؟!🥀من از اینجا که هستم تا آنجا که هستی وجب به وجب #دلتنگم...
چجوری دلت میاد واسه پاره تنت اینجوری بگی  بچست زندگیش بازی و بهم ریزیه  یک روزی به خودت ...

بخدا انقد عصبی ام  الان اصلن ب این چیزا فک نمیکنم 

2669