2777
2789

یه مدرسه دیگه چون آدرسم عوض شده .مدیر هرچی عیب بود رو مدیر مدرسه جدید و مدرسه اش و دختر من  که تونست گذاشت . 

آخرش گفت حالا ده روز دیگه بیا پرونده اش رو بگم آماده کنن.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خب مشخصه لجش گرفته میخوای ببریش.... غیرانتفاعی بود؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هی میگفت برو فکراتو بکن بعد.

بابا یه ماه دنبالشم   دو بار رفتم محیط مدرسه رو دیدم معلما رو مدیر رو بچه ها رو .  بچه رفته امتحان داده تعیین سطح شده قبول شده ثبت نام کردم پول واریز کردم.

چرا اینجوری میکرد.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خب مشخصه لجش گرفته میخوای ببریش.... غیرانتفاعی بود؟ 

آره

هی میگفت برو فکراتو بکن بعد. بابا یه ماه دنبالشم   دو بار رفتم محیط مدرسه رو دیدم معلما رو مدی ...

ولشکن، کار خودتو بکن، به زور که نمیتونه نگه داره... به حساب زور خودشو زده که نگهتون داره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هی میگفت برو فکراتو بکن بعد. بابا یه ماه دنبالشم   دو بار رفتم محیط مدرسه رو دیدم معلما رو مدی ...

ولش کن بابا معلومه غیر انتفاعی برای اینکه پول نقد نره ناراحته 

توهم کار خودت رو انجام بده اگه پرونده رو بهت نداد بگو میرم اداره شکایت میکنم شما اجازه ندارید و از این حرفا 

به خدا پارسال وسطای سال سرویس بچه ام رفت یه سرویس نداد پوست من و شوهرم کنده شد. هر بار یه ساعت بیشتر ...

چه بی‌مسئولیت... پس حقشه دخترتونو ببرید از اونجا 

چه بی‌مسئولیت... پس حقشه دخترتونو ببرید از اونجا 

تازه آخرش گفت تو خودت سرویس نخواستی . آخه میگفت میخوای بگم بابای فلان بچه بچه تو رو هم سر راهش بیاره. من اصلا بابای اون بچه رو نمیشناختم اونم که سرویس نبود .مسیولیت داشته باشه قبول نکردم .