2777
2789
عنوان

قرص آهن

227 بازدید | 26 پست

سلام بچها من ازمایش دادم کمخونی نداشتم  ذخیره آهنم نرمال بود ولی کم بود دکتر برام قرص آهن نوشت یادم رفت از دکتر پرسم کی مصرف کنم ولی گفت با معده خالی رفتم گرفتم داروخونه نوشت عصرا روش حالا من ۳ ساعت بعد ناهارم میخورم جذبش مشکل ایجاد نشه 

آخرشب باید خورد 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره گفت هر روز بخور گفتم موقع پریودی چی گفت بخور حتی وقتی پریود شدی  فروفروت گاین

من میخوام خودم بخرم چون میدونم کمبود اهن دارم اما نمی دونم چه مدت باید استفاده کنم یه سال دوسال یا همیشه 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
اره گفت هر روز بخور گفتم موقع پریودی چی گفت بخور حتی وقتی پریود شدی  فروفروت گاین

بآهاش چایی و شیر و ماست اینا نباید بخوری باید فاصله بین اینکه مثلا چایی خوردی با قرص آهن ۱ ساعت و نیم اینا باشه 

وگرنه اثر نداره 

با معده خالی بخور

عصرا بهترین زمان مصرفه

تا نیم ساعت بعدشم دراز نکش

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

من میخوام خودم بخرم چون میدونم کمبود اهن دارم اما نمی دونم چه مدت باید استفاده کنم یه سال دوسال یا ه ...

من کمبود آهن نداشتم دکتر خواست ذخیره آهنم بیاد بالا 

زیر نظر دکتر باشی بهتره به من گفت سه ماه بخور واسه سه ماه دیگم آز نوشت