2777
2789
عنوان

گواهینامه بدون عینک

538 بازدید | 19 پست

بچه ها من چشمام ضعیفه اما اصلا بیرون عینک استفاده نمیکنم و میخوام گواهینامه بگیرم نمیخوام بزنه با عینک اگه با لنز برم معاینه متوجه میشن؟و اینکه راه حالی کسی داره بگه ممنون میشم🌸

ازت معاینه چشم میگیرن و باید از دور بتونی چپ و راست و بالا و پایین رو ببینی

وگرنه با عینک میزنن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب لنز بزارم برم معاینه متوجه میشن که لنز دارم؟

اگر با لنز ببینی و مشکلی نباشه تو دیدت فکر نکنم بفهمن

چون خود چشم رو معاینه نمیکنن فقط بینایی سنجی  از راه دور بود روی کاغذ دیواری اون علامات E

اگ از شما بادستگاه معاینه کنه که نمیدونم

پارسال

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ببین بستگی ب جایی ک میری داره جایی ک من رفتم باور کن اصلا ب کسی دقت نمیکرد سریع کارشونو راه مینداخت 

خود منم مثل توعم عینکی هستم ولی ن اینکه با عینک نبینم، بیرون نمیزنم

بدون عینک رفتم اونجا سریع ازم جهتا رو پرسید و منم دیدم،بدون عینک زد برام، بدون اینکه بپرسه عینکی هستی یا نه

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
میترسم بفهمه خواهرم میگه بفهمن تا ۶ماه نمیتونی گواهینامه بگیری😢

اگ ازت نپرسید هیچی نگو

امااااا اگر پرسیدن حتما راستشو بگو

ببین بستگی ب جایی ک میری داره جایی ک من رفتم باور کن اصلا ب کسی دقت نمیکرد سریع کارشونو راه مینداخت& ...

اگه لنز بزارم بفهمن خیلی زشت میشه ؟ اخه ممکنه عمل کنم چشممو بعد یه وقت خدایی نکرده ادم تصادف کنه میگه چرا عینک نزدی 

چشم …مرسی عزیزم😘

انشالله موفق باشی عزیزم    

میترسم بفهمه خواهرم میگه بفهمن تا ۶ماه نمیتونی گواهینامه بگیری😢

نه اینجوری نیست

یکی تو کاردکسش زده بود بدون عینک

بعد برا آزمون حواسش نبود با عینک اومده بود افسر فقط همون دفعه ردش کرد گفت درست کن بعد بیا

هفته بعدشم اومد امتحان داد و مشکلی نبود کی گفته ۶ ماه نمیشه گواهینامه گرفت:/

نه اینجوری نیست یکی تو کاردکسش زده بود بدون عینک بعد برا آزمون حواسش نبود با عینک اومده بود افسر ف ...

خواهرم از مربی رانندگیش پرسیده بود که گفته بود اگه بفمن ۶ماه نمیتونه گواهینامه بگیره😕ماه پیش میخواستم برم من گفتم میفهمن یه وقت نرفتم ۱۸۰۰بود این ماه شده ۳۲۰۰