2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان💕💕

172 بازدید | 17 پست

من شال میپوشم  موهام رو میخوام از جلوی صورتم جمع کنم نمیتونم حس میکنم دست و پا چلفتی ام از یه طرف گرمم مبشه 

بنظرتون چیکار کنم که شالم از سرم تکون نخوره مرتب باشم💜💜 میخوام موهام کلا داخل باشه 

مدل لبنانی ببند خیلی قشنگه 

یا ازین مدلا که روش باندانا میبندن

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

من شال بلد نیستم فقط روسری سرم میکنم 🤣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از گوشه ی شال، مثلثی تا بزن و حالت نیمه لبنانی ببند 

هم جلوی موها جمع میشه هم تکون نمیخوره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

میتونی هد شال استفاده کنی که هم شیکه هم موهات نمیاد بیرون .

یا از این هدهای خوشگل بزنی 

یا هد معمولی زیرش 

از گیره روسری استفاده کنی برای فیکس کردنش 

آموزش همشونم تو اینستاگرام هست .

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
میتونی هد شال استفاده کنی که هم شیکه هم موهات نمیاد بیرون . یا از این هدهای خوشگل بزنی  یا هد ...

خب من موهام بیرونه همش بعد الان هد بپوشم مخصوصا تو دانشگاه ضایس ک ...

چجوری

تو پینترست سرچ کن 

hijab style برات میاره 

تو نت هم سرچ کنی کلی مدل هست

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
خب من موهام بیرونه همش بعد الان هد بپوشم مخصوصا تو دانشگاه ضایس ک ...

اصلا ...

منم تا سال سوم دانشگاه مانتویی بودم 

یهو چادری شدم و با افتخار با چادر رفتم . 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
اصلا ... منم تا سال سوم دانشگاه مانتویی بودم  یهو چادری شدم و با افتخار با چادر رفتم .

من دیگ زیادی ضایع میشم 

اول چادری بودم بعد مانتویی شدم دوباره چادر باز مانتو الان باز حجابی🥲🤣🤣🤣🤣🤣