2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان  شاالله میگیره مراحلش چیه؟  درد داره؟  ببخشید چرا ای یو ای کردید؟  منم بای ...

درد که همون لحظه آی یو آی داره بعدش دردی نداره البته بستگی داره به بدن من خودم دفعه اول درد داشتم بعدش زیر شکمم درد میکرد تا چند روز ولی این دفعه نه،  من اسپرم همسرم ضعیف و کم تحرک هست.

درد که همون لحظه آی یو آی داره بعدش دردی نداره البته بستگی داره به بدن من خودم دفعه اول درد داشتم بع ...

خودت مشکل نداری اصلا؟ 

ممکنه یکی قبلا بچه دار شده باشه ولی الان نگیره ای یو ای؟ 

هزینه اش چقدره؟ 

ببخشید چجوری اس همسر رو میگیرن؟

میشه توضیح بدید چطوری؟مراحلشو. احتمالا منم انجام بدم اما اطلاعات کافی ندارم.برا پسر دار شدنم تعیین ج ...

تو شهر ما که تعیین جنسیت نداره برای آی یو آی، یه دوره دارو استفاده میکنین بعد روز ۱۱،۱۲ سونو میشین با توجه به سایز فولیکول آمپول آزادسازی رو میگن چه روزی بزنین روز بغد آمپول آی یو آی میشین

خودت مشکل نداری اصلا؟  ممکنه یکی قبلا بچه دار شده باشه ولی الان نگیره ای یو ای؟  هزینه ا ...

خودم که نه تاحالا هرچی ازمایش و سونو و عکس رنگی رفتم بدون مشکل هست، اره احتمالش هست آی یو آی نگیره چون اصلا شلنس درصد آی یو آی خیلی کمه مام انجام دادیم که بگیم سعی کردیم اگه خدایی نکرده نشه مجبورم برم سیکل آی وی اف، هزینه اش داروهای من ۱۹۰۰ شد هزینه کلینیک ۲۶۰۰ که ما تکمیلی هستیم مبلغی رو میگیریم، اسپرم ها با خود ارضایی آقا میشه

خودم که نه تاحالا هرچی ازمایش و سونو و عکس رنگی رفتم بدون مشکل هست، اره احتمالش هست آی یو آی نگیره چ ...

ببخشید خانوم سالم هم باشه قبلا بچه دار هم شده باشه باز باید دارو‌بخوره؟

ببخشید خانوم سالم هم باشه قبلا بچه دار هم شده باشه باز باید دارو‌بخوره؟

آره میخوان فولیکول زیاد باشه و سایزش مناسب باشه و درست روزی که خودشون میخوان آزاد سازی انجام بگیره