2777
2789
عنوان

بچم‌ بی دلیل تب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست
اره ۶ساعت یه بار بده ن هر ساعت بدی.میتونی نصف شیاف هم بهش بزنی تبش خوب میکنه. مرتب هر ساعت پارچه نم ...

ممنون گلم

التماس دعا

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

عزیزم یبار دحتر من اینجوری شد دوروز تب میکرد یه روز تب نداشت دوباره سه روز تب میکرد دو روز نداشت منم فک میکردم از دندونشه اما خوب نمیشد اخرش بردم ازمایش خون و عکس سینه متوجه شدم ریه هاش شدیدا عفونت داره بیمارستان بستری شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین هوا گرمه، شاید لباس زیاد تنشه گرمازده شده. یه زیردکمه استین کوتاه و شرت خوبه برای این هوا

نه یه تیشرت و شورتک تنشه

گاهی وقتا شورتکم پاش نیست

تیشرت و پوشکش

عزیزم یبار دحتر من اینجوری شد دوروز تب میکرد یه روز تب نداشت دوباره سه روز تب میکرد دو روز نداشت منم ...

هیچ علایم دیگه نداشت؟

اخه من دکتر بردم

گلوش 

صدای سینش

گوشاش 

همه رو چک کرد

مشکلی نداشت

عزیزم یبار دحتر من اینجوری شد دوروز تب میکرد یه روز تب نداشت دوباره سه روز تب میکرد دو روز نداشت منم ...

بعد تو بیستو‌چهار ساعت تا امروز مثلا یساعت تب میکنه یا دو ساعت

نمیدونم

[QUOTE=293536860]نه یه تیشرت و شورتک تنشه گاهی وقتا شورتکم پاش نیست تیشرت و پوشکش[/QUOT

دندون تب بالای 38 نمیده، اگه بالاست و ادامه پیدا کرده ببر یه ازمایش خون بگیرن شاید بدن جاییش عفونت داره

[QUOTE=293536860]نه یه تیشرت و شورتک تنشه گاهی وقتا شورتکم پاش نیست تیشرت و پوشکش[/QUOT دندون تب با ...

حتما میبرم