2777
2789

عاااالیه خیلی زیبا و با صفاس قیمت ویلا و هتل اینا خیبی گرون ما خودمون معمولا رامسر میریم هم بصرفس هم به همه جا نزدیکه و جاهای تفریحی اطرافش زیاده ما صبح رفتیم نمک ابرود عصر برمیگشتیم

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

2802
عاااالیه خیلی زیبا و با صفاس قیمت ویلا و هتل اینا خیبی گرون ما خودمون معمولا رامسر میریم هم بصرفس هم ...

عزیزم رامسر یعنی نزدیک نمک ابرود هست بخوایم بریم اونجا خونه بگیریم

نمک آبرود یه منطقه تفریحی حفاظت شده س که ورودی داره داخلش هتل داره که به شدت گرون بعد خیلی تمیز و باکلاسه تلکابین داره میری بالای کوه و اونجا از جنگل استفاده می‌کنی همین 

برای ویلا گرفتن یا باید برید سلمان شهر که شهر بعدیش میشه یا رامسر که بعد سلمان شهره

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...وخدایی ک در این نزدیکیست خدایا شکرت

ما هروقت میریم شمال از توی دیوار خونه پیدا میکنیم قیمتاشون مناسبتر از ایناییه که تو خیابون ویلا معرفی میکنن، تو روستا اگه خونه بگیرین هم ارزونتره هم باصفاتر

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.