2777
2789

دوستان ببخشین اینجا میگم لطفا نی نی یارو تگ کنین به این کاربر رسیدگی کنه آقا هست خودشو خانوم جا زده اومد بهم پیشنهاد دوستی داد و یه سری چرت و پرت گف nahed77

تاپیکاش هم نگا کنین میفهمین یا درخواست دوستی میده یا میگه اهل کدوم شهرین یا کیا جدا شدن...

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بوی بارون 

بوی بنزین 

بوی کتاب 

بوی بدن بعد حموم 

بوی موهای خیس 

بوی بچه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
عاشق بوی تن شوهرمم. عاشق ادکلن دریک. چون اولین بار که دیدمش تو خونمون دریک زده بود و تا چند ساعت بوش ...

این تویی یا این منم 

منم عاشق بوی تن شوهرمم

عاشق بوی دریک 

چون دقیقا همسرم تو جلسه اول به خودش دریک زده بود تا مدت ها بوش تو خونه بود