2777
2789
عنوان

فلوراید تراپی برای بچه ها خوبه ؟

5325 بازدید | 32 پست

امروز میخوام برم برای پسرم انجام بدن 

به نظرتون تاثیر داره تو پیشگیری از پوسیدگی ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

به شدت بده واسه دندان و گوارش بچه ها

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شدت بده واسه دندان و گوارش بچه ها

واقعااااا ؟ 

شما تجربه ای دارین ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من که برای بچه هام انجام دادم و شدیدا راضیم 

خودمم ته دلم راضیه که انجام بدم اما گفتم بازم از تجربه بقیه استفاده کنم 

البته پسرم هر شب مسواک میزنه الان هم ۳ سال ۹ ماهشه ولی خوب میخوام از الان فکر دندوناش باشم که مثل خودم نشه 

منم برا جلوگیری  از پوسیدگی  زدم  برا  دخترم  هر  6 ماه یکبار  براچی  بد  باشه؟؟

من الان یک ماه پیش دتدونا دخترمو  درس کردم  و زدم  خود دکتر  گف بادر اومدن اولین  دندون میتونید بزنید  گفن  بچهاشم  براشون  میزنه 

يه لجباز مهربون
خودمم ته دلم راضیه که انجام بدم اما گفتم بازم از تجربه بقیه استفاده کنم  البته پسرم هر شب مسوا ...

بچه های من که خداروشکر اصلا دندون خراب ندارن 

اگه بد بود بهداشت خودش مواد نمی‌داد 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
چرا ؟ شما انجام دادین برای بچه اتون ؟ فایده نداشته ؟ 

عوارض و تاثیرمنفی زیاد داره،  مثلا بچه ای الرژی داشته باشه باید با دکتر هماهنگ کنید.. مشکلات گوارشی و.. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
عوارض و تاثیرمنفی زیاد داره،  مثلا بچه ای الرژی داشته باشه باید با دکتر هماهنگ کنید.. مشکلات گو ...

اره اینو خوندم که مقدارش خیلی مهمه و حتما باید متخصص دندانپزشک بزنه چون اگر دوزش زیاد باشه باعث مسمومیت هم میشه ولی خوب من میخوام برم پیش دندانپزشک کودکان