2668
2553
عنوان

دختر ۶ ماهم ۱۲ ساعته هیچی نخورده

531 بازدید | 60 پست

شب ساعت ۱۱ بهش فرنی دادم و ۶۰ میل شیرخشک خورد 

خوابید تا الان هرچی شیر میدم نمیخوره 

وزن نمیگبره ۶و۸۰۰ ورنش 

از چهار ماهگی فقط نیم کیلو وزن گرفته 

😭

چیکار کنم غذا ندم ؟

غذا میدم شیر نمیخوره 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

تا یک سالگی اولویت شیر هست برا بچه ها

اول شیر بده بعدا غذا 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

تا یک سالگی اولویت شیر هست برا بچه ها اول شیر بده بعدا غذا 

کمکی باید بخوره اخه 

بهش غذا ندم ینی ؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

دختر منم کم غذا هست صبح زود ساعت ۶ همیشه شیر درست میکنم تو خواب بهش میدم ضعف نکنه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
شیرم بدی غذا نمیخوره با هخون شیر ب تنهایی لاغر میشه خلاقیت ب خرج بده غذاهای متنوع درست کن 

غذارو خیلی خوب میخوره 

ولی مشکلم اینه  غذا میخوره  مدت زیادی شیر نمیخوره 

براش سویق بگیر منم پسرم وزن نمیگرفت سویق سنجد و سویق کامل و سویق گندم نارگیل گرفتم میریختم تو فرنی بهش میدادم تو دو هفته 1 کیلو اضاف کرد فقط شما خواستی بگیری مشخصات بچتو میگی نسبت ب ماهش و داشتن رفلاکس و حساسیت ب چیزی پیشنهاد میدن ک کدوم سویقو بدی 

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
براش سویق بگیر منم پسرم وزن نمیگرفت سویق سنجد و سویق کامل و سویق گندم نارگیل گرفتم میریختم تو فرنی ب ...

از پیچ یا فرقی نمیکنه؟

۷ کیلو واسه ۶ ماهه کمه ینی؟

تو دوماه نیم کیلو  وزن اضافه کرده ینی خیلی کمه دیگه 

کمکی باید بخوره اخه  بهش غذا ندم ینی ؟

رفلکس نداره ؟

نی نی سایت مسخره دفعه دومه حسابمو شناسایی نمیکنی ایمیل میدم میگی نادرسته شماره تلفن میدم میگی قبلا ثبت شده اما بالا نمیاد 
2456
عزیزم مولتی ویتامین رو خیلیییی جدی بگیر و داخل غذایی که بهش میدی اندازه همون وعده شیرشو قاطی کن بری ...

میدم همه  رو بخدا انقد اعصابم خورده 

تو دوماه نیم کیلو  وزن اضافه کرده ینی خیلی کمه دیگه

تو سوپش اندازه ی همون وعده که قراره بخوره شیر خشکشو بریز

یا حتی تو فرنی یا حریره بادومش

و مثلا آبش نده دیگه بعد نیم ساعت، یکساعت بعد غذاش یکم شیر رو با نبات شیرین کن بهش بده

رفلکس نداره ؟

بالا نمیاره 

ولی همش انگار ترش میکنه شیر میاد تا گلوش برمیگرده 

یا دیگه آخرای شیر خوردن هی سرشو خودشو ب عقب میکشونه 

دکتر بردم سری پیش سرما خورده بود گف بعدان ب موضوع رفلاکسش میرسیم فعلن سرماخوردگیش بهتر بشه 

البته متخصص اطفالم تو شهر نیست 

2669