2581
2640

از شهرستان اومده خونه ما ك من هر روز ببرمش كاراشو انجام بدم

واي يه كارايي ميكنه يه حركاتي انجام ميده اون لحظه سرخ ميشم ميخوام از بيمارستان يا مطب دكتر فرار كنم

منطقه بالاي تهران هم هستيم خيليييي بد نگاه ميكنن 

واي سردرد گرفتم ديگ هوووف چجوري ردش كنم بره شهرستان😐😕الان سه روزه داريم ميايم هر پنج ديقه يه داستان داريم....

سومين كاربري...🌱

چکار میکنه مگه؟؟

باران کمی آهسته‌تر، اینجا کسی در خانه نیست؛من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست!💔کاش زندگی از آخر به اول بود…پیر بدنیا می‌آمدیم…آنگاه در رخداد یک عشق جوان می‌شدیم…سپس کودکی معصوم می‌شدیم و درنیمه شبی با نوازش‌های مادر آرام می‌مردیم…!

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

یاده عمه ماه منیر افتادم😂😂🚶🏻‍♀️

مگه چند ساله دیگه هستیم کنارِ این زمین که با تیر‌کمون از آسمونم ستاره می‌زنیم🖤✨بیا بذاریم کنار اون چیزا ک لازم دل نی اگه حاکمت عشقه نگو تو جاده فلش نی اگه الان اینجایی قبلاً اجازه گرفتی ما هم مثل اونیم ولی شدیم خالق زشتی🤍نیازِ به عمقِ دید کی میگه ماه نقره نیست امید به بی‌نهایت می‌کنه باورو سفید همه ساعتها از بهترینِ آینده بگید از وقتی بچه تو رحم صدای مادرو شنید💚🌱اگه جهان سمیه جمعها برات منفیه مثل خورشیدی شو که به یخها حرارت می‌ده💛☀️بمون تو منطقه ای که هنوزم هواش ابریه💙☁️مهمم نیست اگه هزار دفعه خراب کردیمش💔🩹
همين الان سوار اسانسور بوديم تا برسيم طبقه ١٧ چ اداهايي دراورد جلو همه اب شدممممممم

خب تو کہ میدونی اخلاقشو  تنھا سوار میشدین

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

متاسفم برای طرز فکر شما عزیزم 

منم مادر بزرگم گاهی اوقات از روستا میاد 

با همون تیپ روستایی همون لحجه میبریمش بازار اصلا خجالت نداره 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ب معجزه خدا ایمان دارم..... تیکر خوب شدنم.... انشالله تا آخر تیکر تاپیک خوب شدنم بزتم.... 
2456
😂😂😂😂😂😂😂ب شدت درکت میکنم...من ک دیگ انقد دیدم بی حس شدم...فقط میخندم ب کاراشون

فقط كن تو اسانسور بوديم داد ميزد اي واي هاي خفه شدم واي 

حالا اومديم بالا داكت هست بجاي كولر 

داد ميزنه هاي واي گرمه خانووووم پس كولرتون كوووو ديگ مردم خداااااا

سومين كاربري...🌱
2669