اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
یه خانمی تو یه تاپیک گفت با دفترچه نیروهای مسلح یا بیمه تکمیلی ، ۵ تومن شده ، من خیلی تعجب کردم گفت یکساله اینطور شده ، گفتم نکنه ای یو ای رو میگی گفت نه ای وی اف
ولی جاهای دیگه خانما با همه ازمایشا و هزینه ها گفتن ۵۰ تومن
و فقط باید هزینه انجام سونو وازمایش و دارو رو بدی که مبلغ ناچیزی میشه با خرید داروهای مکمل و سونو حدود ۵تومن درمیاد ولی جاهای خصوصی ۳۰_۴۰به بالا هست
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم تاپیک زدم کسی جواب نداد ای وی اف تعیین جنسیت با بیمه سلامت قبوله
فکر نکنم
تو مراکزی هم که ای وی اف رایگانه برای تعیین جنسیت حدود ۳۰_۴۰تومن میگیرن
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
تو مرکزی که من میرم ای وی اف رایگانه ولی برای تعیین جنسیت پارسال پرسیدم گفت حدود ۳۰تومن درمیاد