2777
2789

جاریم میگف ۲۵ملیون پرسیده چون میخاس بره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازتون

انشالله خودت حامله شی دیگه اذیت نشی باهزینه ها

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه خانمی تو یه تاپیک گفت با دفترچه نیروهای مسلح یا بیمه تکمیلی ، ۵ تومن شده ، من خیلی تعجب کردم گفت یکساله اینطور شده ، گفتم نکنه ای یو ای رو میگی گفت نه ای وی اف 

ولی جاهای دیگه خانما با همه ازمایشا و هزینه ها گفتن ۵۰ تومن

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه خانمی تو یه تاپیک گفت با دفترچه نیروهای مسلح یا بیمه تکمیلی ، ۵ تومن شده ، من خیلی تعجب کردم گفت ...

هر کسی یه چیزی میگه. بیمه تکمیلی ما قید کرده هزینه تا سقف30میلیون. دیگه نمیدونم الکیه یا واقعا میده

بستگی داره کجا بخوای انجام بدی 

یه مراکزی هستن انجام تخمک کشی و انتقال رایگان هست 

و فقط باید هزینه انجام سونو وازمایش و دارو رو بدی که مبلغ ناچیزی میشه با خرید داروهای مکمل و سونو حدود ۵تومن درمیاد ولی جاهای خصوصی ۳۰_۴۰به بالا هست

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم تاپیک زدم کسی جواب نداد ای وی اف تعیین جنسیت با بیمه سلامت قبوله 

فکر نکنم 

تو مراکزی هم که ای وی اف رایگانه برای تعیین جنسیت حدود ۳۰_۴۰تومن میگیرن

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
تو کرج هم هست برا تعیین جنسیت

کرج رو نمیدونم عزیزم من شیرازم

آخه یکی میگفت 15 تومن

تو مرکزی که من میرم ای وی اف رایگانه ولی برای تعیین جنسیت پارسال پرسیدم گفت حدود ۳۰تومن درمیاد