2777
2789
عنوان

تب کرده خیلی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 70 پست
قطره دوزش دقیقتره و تو حجم کمتر میدی.... شربت رقیق تره..ممکنه بچه قورت نده همه رو..مثلا معادل 1.5 سی ...

نمیدونم عزیزم چون برای دوتابچم واطرافم اینجوری دیدم فک میکردم برای کوچکتره،ممنون وقت گذاشتی

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینو از یک پزشک برات میگم حرف منو گوش کن 

اصلا لازم نیست شیاف بزاری اگر بچت هشیار هست و تو استامینوفن دادی تا ۴ ساعت آینده حق نداری مجدد استامینوفن بدی چه به صورت شیاف چه به صورت قطره یا شربت 

برای کنترل تب در بچه های بالای ۶ ماه استامینوفن و بروفن رو با هم استفاده میکنن . شربت بروفن فکر کنم ۱/۴ وزنش باید بدی هر ۸ ساعت استا هم اگه شربته نصف وزنش به سی سی و اگر قطره هست دوبرابر وزنش به قطره بده دست و صورتشو با آب ولرم رو به گرم بشور 

بروفن رو حتما باید با معده پر بدی مثلا نصف لیوان شیر یا چیزی که دوست داره قبلش بده بهش

شربت باید بده گلم بچه من ۱۶ ماهشه ده روز پیش بردم دکتر گفت دیگه قطره تاثیری نداره باید شربت بدی

باید نداره.... اگر مرتب بچه بخوره فرقی نداره ولی بچه سه ساله مریضض همکاری نمیکنه  سی سی شربت بخوره..

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
ن عزیز شیاف خوب نیست برا تب فقط شربت پروفن اونم نصف وزن. تجربه ی ده ساله و ویزیت بهترین دکترا اینو ...

نه دیگه شیاف برای اولین بارمیذاری دفعات بعدکه میدونی تب میکنه ۴ساعت‌یا۶ساعت شربت میدی .آره بروفن خیلی خوبه ولی دکترمیگف همیشه بامعده پربایدخورده بشه وگرنه برای معده مضره

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

وای دو برابر وزن خیلی زیاده ، اشتباه میکنی یه بار سرچ کن اشتباه دارو ندی به بچت

عزیزم قطره دوبرابروزنه شربت نصف

نمیدونم عزیزم چون برای دوتابچم واطرافم اینجوری دیدم فک میکردم برای کوچکتره،ممنون وقت گذاشتی

کلا بدن واسش فرقی نداره قرص یا شربت یا قره..مهم اینه که دوز دقیق چند میلی گرم دارو خالص وارد بدن بشه.... مهمترینش اینه که بچه کدوم رو راحت تر میخوره..

شیافم مخالفم چون برای بچه ای هست که هشیار نیست و هر دقیقه توی مقعد بچه چیزی فرو کردن خوشایند نیست و ممکنه بچه از نظر روحی یا جسمی اذیت بشه یا کلا بترسه

دوبرابر

قطره دوبرابر وزن.

شربت نصف وزن به سی سی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

باید نداره.... اگر مرتب بچه بخوره فرقی نداره ولی بچه سه ساله مریضض همکاری نمیکنه  سی سی شربت بخ ...

باید داره وقتی بچه در خطره

بچه هم با سرنگ ۲/۵ سیسی راحت دارو میخوره😉

خودم بچه دارم مریض شده بخاطر مشکلش هم کلا با سرنگ راحت بهش بدمزه ترین دارو ها رو میدم🌹

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
باید داره وقتی بچه در خطره بچه هم با سرنگ ۲/۵ سیسی راحت دارو میخوره😉 خودم بچه دارم مریض شده بخاطر ...

من چون درسش رو خوندم و خودمم بچه سه ساله دارم میگم!! اصلا برای بدن شکل دارو مهم نیست! مهم اینه که چقدر توی خون دارو هست... بالا توضیح دادم! شکل مصرفش به اخلاق و شرایط بچه بستگی داره

کلا بدن واسش فرقی نداره قرص یا شربت یا قره..مهم اینه که دوز دقیق چند میلی گرم دارو خالص وارد بدن بشه ...

عزیزم بعضی اشکال دارویی زودترجذب میشه وصدالبته زودترتاثیرمیذاره شیاف چون زودترجذب میشه دراولویته 

یا خدا  مطبتون کجاست خانم دکتر

مطب نمیخاد اگه بچه داشته باشی عادی اینها 

گفتم ۵ccاستامینوفن بده 

شربت پلاژین کیدز هم مطالعه کن درمان سرماخوردگی ابریزشه

انتی بیوتیکم گفتم بامشورت دکتر بده اما مطمعنا کواموکسی بهش میده