2777
2789
عنوان

باهمچین شوهری می مونید؟

1039 بازدید | 81 پست

یه لجبازه خود خواه کینه ای به تمام معنا.

نه جایی میبرتم نه به حرفام اهمیت میده نه به اشکام

اگه جلوش زجه بزنم سرشو میکنه تو‌گوشی یا داد میزنه‌خفه شو برو یه جا دیگه زندگی کن

از وقتی ازدواج‌کردیم حتی یکبارم خونه ی داییم نرفتم 

هر دفعه میگم بریم فلان جا میگه حوصله ندارم یا بعد از چندروز خواهش و تمنا میگه باشه فرداش که میشه دوباره داد و بیداد میکنه و میگه نمیخوام

مادربزرگم حالش خیلی بد بود داشتن میبردنش شهرستان برا عمل خودمو کشتم که ببرتم قبل رفتنش ببینمش نبرد 

همه ی زندگیش شده مافیا 

واقعا خستم منو از همه دور کرده من از بچگی پیش خانواده مادریم بزرگ شدم برای هم جون میدیم واقعا سختمه دوری و‌ندیدنشون انقد نمیبینمشون شبا تا صبح خواب میببنم زجه میزنم

هرچیم میشه فوری میگه برو خونه بابات یامیگه همینه که هست 

خانوادشم که از خودش روانی تر

واقعا از لحاظ روانی بیمارن

دلم میخواد خانوادمو درجریان بزارم ولی از نتیجه اش میترسم شوهرم خیلی لجبازه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستشو بخوای من با شوهرم دوست بودم ولی اومد خواستگاری برادر بزرگم بهش گفت ما اهل رفت و امدیم فردا نیای به خواهرم بگی اینجا نرو اونجا نرو شوهرم قبول کرد به نظرم بگو پدرت باهاش بشینه حرف بزنه

کاربر ۹۵ هستم 
از چی نتیجه میترسی؟میخواد بدترم بشه؟جونت و بردار و برو اگر عقل الانم داشتم اصلا تحمل نمیکردم اون اذ ...

میتریم خانوادم بگن دخترمونو طلاق بده،من به طلاق راضیم ولی میدونم لج میکنه طلاق نمیده فقط زجرکشم میکنه از این محدود ترم میکنه

زیادی وابسته شوهرتی اگه پول تو جیبی نمیده خودت برو سرکار جاییم میخوای بری اسنپ تپسی بزن برو.  مگر سنت کم باشه و اینجوری مثل موم تو دستشی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
والا منم که از روز اول خانوادمو کامل در جریان همه چیز قرار دادم بازم اتفاق خاصی نیفتاد پس فکر نکن اگ ...

خانواده ی من خیلی روم تعصب دارن بارها وقتی میفهمیدن مشکلی دارم الم شنگه به پا میکردن