2777
2789

در ۲ سالگی اولین بار قلم دست میگیره و نقاشی رو بدون هیچ استادی حرفه ای کار می کنه  

از چهار سالگی نوشتن یاد گرفته

کلاس اولی ک بوده بارها نمره ی بد گرفته چون دست خطش در حد خوشنویس بوده معلمش وادارش کرده مث کلاس اولی ها بنویسه

از کلاس اول از کلاس بیرونش انداختن چون هم سطح بچه ها نبوده

معلما قادر ب پاسخگویی سوالاش نبودن

اون قادره با هردو دسش همزمان به خط ها و زبان های متفاوتی بنویسه یا نقاشی کنه یا همزمان مینویسه و نقاشی می کنه

خاطره های شیرخوارگیش رو هنوز به یادشه

حرفه ای اواز میخونه و معتقده رنگ نت های موسیقی رو می بینه

چی میگید بهش؟؟؟ چی صداش میزنین چنین کسی رو؟؟؟؟    

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

نخبه

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استاد کمال الملک؟

خیر

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

داستان زندگی یه نفره😐

ولی یادم نیس کی

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
داستانهای باورنکردنی میگم

اینا همش واقعیته

دوستان عزیزم توجه کنید

شما لطفن نظرتون رو بگید من در اخر میگم کی بوده

ادیسون؟

خیر