2777
2789
عنوان

یه رمان خوب بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 23 پست
یه رمانی میخوام مث رمان یاسمین.

اینایی ک من گفتم ازونم بهتره همونقدر قلم قوی و پر محتوا قشنگ عاشقانه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

تب قشنگه منم رمانای ابکیوچرت نمی‌خونم از هیج تابی نهایت واقعا قشنگه منیرکاظمی اندوه باکره فوق الع ...

رمانای زینب ایلخانی واقعا قشنگه

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی هزار چمو خوندی؟

نه موضوعش چیه

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
اینایی ک من گفتم ازونم بهتره همونقدر قلم قوی و پر محتوا قشنگ عاشقانه

مرسی دان میکنم

رمانای زینب ایلخانی واقعا قشنگه

منیر کاظمی هم خیلی قشنگ مینویسه مخصوصا اندوه باکره موهای تنمو سیخ میکرد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

منیر کاظمی هم خیلی قشنگ مینویسه مخصوصا اندوه باکره موهای تنمو سیخ میکرد

یکمشو تعریف میکنی؟

نه موضوعش چیه

ی دختر محجبه هست ک دونفر یادم نمیاد فک کنم داداشن ناتنی عاشقش میشن یکیشون شره یکی شون خیلی مرده مذهبیه دختره با این شره ازدواج میکنه زندگیشون خیلییی بالا پایین داره ک اخرش میاد میرسه ب این مذهبیه دوباره بااینم مشکلات بسیاری درست میشه جذابه رمانش

یکمشو تعریف میکنی؟

ببین ی پسره هست مستند سازه ی دختره ام هست فمنیسته اینا اط طریق دوستاشون باهم اشنا میشن 

بعد از قدیم یکم تعریف میکنه نویسنده ی دکتری هست ک عاشق این دختره فمنیست میشه خیلیییی بلاها سرش میاره نمیزاره خلاصه زوری باردارش میکنه و اخرشم همون روزی ک بچش ب دنیا میاد این دکتره کشته میشه 

تنهایی بچه شو بزرگ میکنه تا اینکه اون پسر مستندسازه دوباره میاد طرفش ازدواج کنن

اینم واقعا برام قشنگ بود