2777
2789
عنوان

یه رمان خوب بگین

271 بازدید | 23 پست

رمان خونا یه رمان خوب بگین دان کنم ابکی نباشه مرسی

رمان تب کی خونده خوبه بخونم یانه؟؟؟

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاهداران

وهمه ی رمانای کیانابهمن زاده،،،،عالین یعنی به خصوص برج زهرمارو دخترشیطون بلا.   و.     پولتو به رخم نکش

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀

یه رمانی میخوام مث رمان یاسمین.

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
کلاهداران وهمه ی رمانای کیانابهمن زاده،،،،عالین یعنی به خصوص برج زهرمارو دخترشیطون بلا.   و. & ...

مرسی گلم

مرسی گلم

بیشتر چه ژانرهایی میخونی!؟

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀

تب قشنگه

منم رمانای ابکیوچرت نمی‌خونم

از هیج تابی نهایت واقعا قشنگه منیرکاظمی

اندوه باکره فوق العادس منیرکاظمی

آمال 

اوای درنا خیلی قشنگه زینب ایلخانی

نویسنده هایی بهت گفتم ک قلم قوی ومعروف هستن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چجوریه موضوعش؟

یه پسر تو یتیم خونه بزرگ شده بعد بایه دختر اشنا میشه اون دختره مریضه این خیلی بهش میرسه اخرم دختر زنش میصه بعدشم خیانت میکنه