2777
2789
عنوان

گلوله بودن ژل لب

751 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من ۱۹ روز پیش ۰/۸ سی سی ژل لب تزریق کردم بعد دکتره لب بالامو ماساژ داد پایینو نداد،گف خودتم ماساژ نده سرخود،حالا انگار دوتا نخود کوچولو تو لب پایینمه،لب بالام نرمه،بنظرتون بعد از ۱۹ روز طبیعیه؟؟؟پس کی قراره باز شه تو لبم؟؟؟تازه حس میکنم قرینه هم نیست ،برند نورامیس زده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس لباتو بزار ببینم چطور شده؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

نه طبیعی نیست من یک هفته س زدم طبیعی طبیعی شده لبم تازه ۱ سی سی من زدم 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
نه طبیعی نیست من یک هفته س زدم طبیعی طبیعی شده لبم تازه ۱ سی سی من زدم 

وای خدایا آخه چرا اینجوری شده😭شما اصلا تو لبت چیزی حس نمیکنی وقتی با زبون لمسش میکنی؟

وای خدایا آخه چرا اینجوری شده😭شما اصلا تو لبت چیزی حس نمیکنی وقتی با زبون لمسش میکنی؟

نه اصلا تازه فکر میکنم از بین رفته 🤣🤣🤣جای مطمین میزدی

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

میگم من کامل اینجوری شدم اون دوتا نخودی هم ک دراومده برای قلوه ای بودنش هست بعدش خودش بمرور خوب میشه نرم میشه ،دیگه احساسش نمیکنی،برا من یه سی سی فقط پایین زد یه سی سی هم بالا ،

میگم من کامل اینجوری شدم اون دوتا نخودی هم ک دراومده برای قلوه ای بودنش هست بعدش خودش بمرور خوب میشه ...

وای مرسی عشقم خیالمو راحت کردی،آخه تو نت خوندم نوشته بود بعد دو هفته باید بره اونا،حالا زنگ زدم گفت با ماساژ اوکی میشه،حالا بنظرت صبر کنم تا دو سه ماه یا برم ماساژ؟