2777
2789

پدرم اعتیاد داره بصورت سنتی ولی جلوی ما مصرف نمیکنه ولی خب چهرش مقداری مشخصه. اون حتی فکر میکنه ما نمیدونیم و از بچگی ازمون پنهان میکرد ولی خب ما طی جریاناتی فهمیدیم. حالا بگذریم. با همه ی اینها، پدرمم ادم منطقی و خوبیه و خدا رو شکر مشکل دیگه ای بجز این نداره. خانوادمون هم همه ی بچه ها تحصیلکرده. حالا نامزدم همیشه میخواد مچ بابامو بگیره همش پرس و جو می‌کنه و بابامو چپ چپ نگاه می‌کنه. 

من توی خواستگاری این قضیه رو نگفتم چون این موضوع تاثیری روی زندگی خودمون نداره و طبیعتا رو زندگی منم نخواهد داشت. و اگر بحث چهره باشه که از اول توی جلسات دیده بود و میتونست تصمیم بگیره. بنظرتون چه عکس العملی نشون بدم خیلی اذیت میشم نمی‌دونم چیکار کنم عقد هستیم. نامزدم خودش میگه دوستم داره اما یکی از کاربرا تاپیک قبلم نوشته برو بهش بگو که اگه نمیخواد بذاره بره. 

اما خب مگه این موضوع بنظر شما اینقدر مهمه که نامزدم منو بخاطرش بذاره بره؟ خیلی دلم شکسته 

من نمیدونم الان مقصرم که نگفتم یا چی؟ خب من اگه اتفاقی نمی‌فهمیدم الان مثل نامزدم بیخبر بودم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه پیام یکی مونده به اخر دو تا تاپیک قبل تر رو بخونی؟ 

خوندم

اگه یه وقت نامزدت فهمید و به روت اورد

خیلی ریلکس و طبیعی بگو بله همینطوره

قتل که نکرده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اسی گفتی که نظرمو بگم

درکت میکنم یطور کامل چون پدر خودمم این مشکلو داره

من میفهمم تو چقدر بخاطر چیزی ک وقوعش دست تو نبوده خجالت میکشی

من با ی پسری ک قصدمون ازدواج بود این موضوع رو مطرح کردم و ایشون هم منطقی برخورد کرد

اگ نامزدت پسر خوبی باشه مطمئن باش این موضوع براش مهم نیست اتفاقا دلداریتم میده 

خب بهش بگو...اینجوری دیگ چیز مخفی ای ام نداری فقط نگو ک معتاده بگو پدرم مقلا چند سال پیش پاش شکسته بود برای درمان مصرف کرد و متاسفانه درگیر شد و هر از گاهی مصرف میکنه همین و تمام 

💜💍¹⁵⁵

اسی گفتی که نظدمو بگم درکت میکنم یطور کامل چون پدر خودمم این مشکلو داره من میفهمم تو چقدر بخاطر چی ...

ممنون عزیزم که نظرتو برام نوشتی. میدونی اخه من اگه بهش چیزی نگم اون هیچوقت مستقیما نمیتونه چیزی از پدر من پیدا کنه. یعنی من خودم در طول این سی سال نتونستم ولی خب خبر دارم. چون پنهانی. بنظرت بازم بگم بهش؟

ممنون عزیزم که نظرتو برام نوشتی. میدونی اخه من اگه بهش چیزی نگم اون هیچوقت مستقیما نمیتونه چیزی از پ ...

من بودم میگفتم و در اینده ام به همسرم خواهم گعت میدونی اینطوری دیگ هیچوقت نگرانی نداری 

💜💍¹⁵⁵

خب این شناختن ممکنه‌ گرون تموم بشه و حرمت ها شکسته بشه واقعا گیجم

فک کنم همون نگی بهتره..به روی خودت نیار که می دونی

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

فک کنم همون نگی بهتره..به روی خودت نیار که می دونی

یعنی ببین همه چیزو براش نگو...قدیما یه مثل داشتن که میگفتن نصف بدنت رو نشون مرد بده نصف دیگه رو نه...حالا بحثم فقط این نیست کلی میگم...شاید واقعا بگی حرمتها شکسته شه...هر کس شرایطش متفاوته عزیزم برا همین هر کس طبق شرایط خودش(انگار)بهت نظر میده

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...