2777
2789
سلام من همیشه به شوهرم میگم آدم باید با آدمایی بگرده که در سطح خودش باشن اما همسرم به خاطره اینکه کلا دلش خیلی بزرگ و مهربونه اصلا توجه نمیکنه و دلش میسوزه برا دوستاییش که به ما نمیخورنامروزم خیلی جدی بهش گفتمکه آدم نباید با کسایی که درسطحش نیستن بگرده نمیدونم یه جورایی عذاب وجدان گرفتم اما وقتی کاراشو میبینم و رفتارای بقیرو که احساس میکنن زرنگن خیلی حرص میخورم
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بستگی داره در حد مارو به چی نسبت بدی! مالی؟ رفتاری؟ تو نسبت به کسی برتری نداری. همون اندازه که تو برای خودت ارزش قائلی مطمئنا بقیه افراد هم واسه خودشون ارزش قائلن اما اگه واقعا کسی در حقت بدی کنه خب نباید باهاش ارتباطو ادامه بدی در کل فازتو نفهمیدم از اینکه میگی در حد ما نیستن
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
اگه حرفت از روی تکبر و خودبزرگ بینی نیست حرف بدی نیست. چون اطرافیان آدم روی آدم به هر حال تاثیر دارن پس آدم باید با کسایی باشه که از نظر اخلاقی و فرهنگی و ... در یه سطح باشن و به پیشرفتش کمک کنن نه اینکه باعث پسرفت بشن.

ولی اگه از نظر مادی و ... میگی حرفتو قبول ندارم. خودبرتربینی اصلا خوب نیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی دوستاش وضع مالیشون پایین ترازشماست براهمین نبایدبگردن باهمسرتون خواستی مثلا بگی پولدارید وبا پایینیانمیگردیم کارخوبی نکردی
۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 
نه من اصلا منظورم این نیست که من از همه بهترم اصلا اتفاقا همه مخلوق خداییم اما وقتی میبینم دلش براشون میسوزه بهشون کلی میرسه اما اونا زرنگی میکنن اعصابم بهم میریزه
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منظورت از حد چیه؟ یکم واضح تر بگو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه من اصلا اخلاقی منظورمه توی رفتاراشون همش میخوان زرنگی کنن وگرنه دست بالای دست بسیار من اصلا اع دعای بهتر بودن ندارم منظورمو بد شاید عنوان کردم