2777
2789
عنوان

رو پا خوابوندن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 26 پست
منم مامانم میگفت بچه رو بغل کن راه برو یا بذار رو پات تکونش بده تا بخوابه گوش نکردم الان میخوابونمش ...

خوب کردی 

من چند سری مجبور بودم برم بیرون کوچیک که بود مامانم از رو عادت گذاشت رو پاش اینم عادت کرد 

کاش همون کوچیکی من ادامه نمی‌دادم این راهو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جایی که میخوای بخوابونیش مثلا رو تخت یا رو زمین رو دیوارش تزیین کن. برچسب ستاره و ماه بچسبون.. عروسکاشو بچین

یه کتاب قصه بردار، ببرش همون جا براش بالشت بزار کنارش دراز بکش و براش بخون،تصویر کتابو نشونش بده، به سرش دس بکش. کم کم کمرشو دس بکش

کم کم بگو خوابم گرفت و چشمای خودتو ببند 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
یه تاب قهواره ای بخر وایش منم میخوام بخرم مال من ۴ماهشه

خب به اونم اگر عادت کنه بده 

جایی بری اذیت میشین

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
بچه من به گهواره عادت کرده خیلی بده جایی برم نمیخوابه اذیت میکنه کاش رو پا میخوابید اونم

Khabe kodak این پیج تو اینستا دنبال کن برای خواب مستقل کودکه من چند روزه شروع کردم تقریبا نصف شده تعداد دفعات استفاده از گهواره

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
انقدر گریه میکنه که کبود میشه اگر اینکار رو کنم دلم میسوزه  پس تنها راهش همینه؟

اره بنظرم...... حتی ااونایی ک بچه هاشونو میزارن توی گهواره هم همینن........ هی باید گهواره دنبالشون باشه..... من کلا بچمو از روزاول گذاشتم رو زمین😑