2777
2789

این روزا وارد هر کلاسی میشم 

بوگند شون حالم رو بهم میزنه 🤌

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

فصل امتحاناته ،  وقت ندارن دوش بگیرن حتما😁

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رعایت نکردن بهداشت برای همه بده، زن و مرد و جوان  و پیر نداره. 

بوی عرق رو دیگه سکسیستی نکنید! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

دبیرستان که میرفتم واقعا حالم بد میشد از بوی یه سریا ، لعنتیا انگاری نه حموم میرفتن نه لباس زیرشون عوض میکردن نه مام میزدن اه اه بلا نسبت بو گوه میدادن 

چندبارم معلما گفتن بچه ها لطفا دوش بگیرید

واااای منم بدم میاد هر کلاسی پامو مبذارم بوی عرق خفن میکنه

خداییش من هر روز میرم حموم انواع مام بادی اسپلش عطر 

طوری که مامانم کلافه میشه

چ زن چ مزد باید رعایت کنن

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
چقدر مگه زمان میبره نهایت یک ربع

بهانه آوردم مثلا😁

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
نویدم بو میدددده🥲😂

دهنت سرویس 🤣🤣🤣

نه اون بدبخت اصلا بو نمی‌داد 😂

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣