2777
2789

سیمکارت تورک تلکام هزینه تماس ورودیش کمتره یا رومینگ ایرانسل/همراه اول. یعنی از خونمون بخوان بهم زنگ بزنن کدوم به صرفه تره میدونید؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکدوم به صرفه تیست تماس تصویری بهتره

ممنونم. حتی نمیدونین کدوم باز کمتر گرونه؟ 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نمیدونم ولی ارزونتر از همه تماس تصیری یا صوتی واتساپه

ممنونم. حتی نمیدونین کدوم باز کمتر گرونه؟ مامانم ممکنه نتونه وی پی   ان روشن کنه فوقش زنگ بزنه عادی

خب مسلما  باسیم کارت عزیزم

یعنی به سیمکات ترکیه ای زنگ بزنه بهتره تا به ایرانسلم زنگ بزنه؟

ممنونم. حتی نمیدونین کدوم باز کمتر گرونه؟ مامانم ممکنه نتونه وی پی   ان روشن کنه فوقش زنگ ...

نه نمیدونم ولی تلفن ثابت فکر کنم گرونتر از سیم کارت باشه 

ولی بین سیم کارت ایرانسل و همراه اول با ترکیه نمیدونم کدوم ارزونتره 

نه نمیدونم ولی تلفن ثابت فکر کنم گرونتر از سیم کارت باشه  ولی بین سیم کارت ایرانسل و همراه اول ...

ممنونم. اونو از سایتشون پیدا کردم، همراه اول ارزونتره از ایرانسل

با سیم ایرانسل برا شما به صرفه تره 

اهاااان متشکرم مرسییی

راهنمای جامع خرید سیم کارت های دائمی و توریستی در ترکیه

هزینه بالای رومینگ

عدم امکان استفاده از برخی خدمات و امکانات سیم کارت ایرانسل در ترکیه

امکان قطع شدن رومینگ در صورت عدم شارژ

فعال سازی رومینگ ایرانسل

فعال سازی رومینگ ایرانسل یک گزینه راحت و آسان برای استفاده از خدمات تلفن همراه در ترکیه است. با این حال، هزینه رومینگ ایرانسل در ترکیه بسیار بالا است و ممکن است برای استفاده طولانی مدت مقرون به صرفه نباشد. همچنین، برخی از خدمات و امکانات سیم کارت ایرانسل در ترکیه قابل استفاده نیستند.

خرید سیم کارت ترکیه

خرید سیم کارت ترکیه یک گزینه مقرون به صرفه برای استفاده از خدمات تلفن همراه در ترکیه است. با این حال، نیاز به خرید سیم کارت جدید و احتمال گم شدن یا مفقود شدن سیم کارت از معایب این گزینه است.

اطلاعات بیشتر : https://evimistanbul.ir/