2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین بهتون بگم دکتر چی گفت

148 بازدید | 17 پست

من نزدیک سه سال نیم اقدامم بعد باردار نشدم تنها مشکلمم تنبلیه 

زیر نظر بهترین دکترم هستم بهم پیشنهاد داد لاپاراسکوپی شم(کوتر تخمدان دادم یعنی قسمت های ک تنبلی داشت سوزوندن)دارو داد گف بعد سه ماه نشدی بیا 

ک باردار نشدم دیروز رفتم پیش دکترم گف مشکلی نداری گفتم ای وی افم کنم بچه میخوام 

ولی قبول نکرد🥺گفت ن تو سنی نداری دارو بخور تا باردار شی با قطعیت گفت دارو بخور بازم سه ماه دارو داد🥺کسی تنبلی داشته و با دارو باردار شده باشه؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عزیزم لاپاراسکوپی انجام دادم گف رحم خوبه لوله ها مشکلی ندارن فقط مشکلم تنبلیه

شنیدم خیلیا با عکس رنگی جواب گرفتن .منم چند ساله نمیشه بعد پریودم میرم عکس.

برای تنبلی پیاده روی با طناب زدن خیلی خوبه .منم اولیمو اینطوری باردارشدم 

خدایا شکرت بالاخره...

شنیدم خیلیا با عکس رنگی جواب گرفتن .منم چند ساله نمیشه بعد پریودم میرم عکس. برای تنبلی پیاده روی با ...

امیدوارم 

ن عزیزم لاپاراسکوپی هم جنبه تشخیصی درمانیه بااون چک کردن لوله هامو مشکلی نداشتن

امیدوارم  ن عزیزم لاپاراسکوپی هم جنبه تشخیصی درمانیه بااون چک کردن لوله هامو مشکلی نداشتن

دکترت رو عوض بگو میخوای اینکارو بکنی چرا نکنن اونا پولشو میگیرن بعضی دکترا فقط دنبال اینن مریضو بکشونن مطب تا ویزیت بگیرن 

خدایا شکرت بالاخره...

دکترت رو عوض بگو میخوای اینکارو بکنی چرا نکنن اونا پولشو میگیرن بعضی دکترا فقط دنبال اینن مریضو بکشو ...

ن عزیزم دکترم بهترین دکتر مطرحه 

بهش میگن پدر نازایی ایران 

گفت سنت پایینه اصلا مشکلی‌نداری با لاغری و همین داروها بارداری

ن عزیزم دکترم بهترین دکتر مطرحه  بهش میگن پدر نازایی ایران  گفت سنت پایینه اصلا مشکلی‌ند ...

بهترین دکترم باشه وقتی معطلت کنه چه فایده.منم دکتر قبلیم خیلی معروف بود ولی فقط یه قرص میداد می‌گفت همینو استفاده کن شش ماه الکی فقط ویزیت دادم بهش .این دکترمم خیلی خوبه ولی همون اولش گفتم می‌خوام حامله شم اولش دارو داد هرسری سونو می‌کنه این سری هم بهش گفتم عکس رنگی بنویسه بفهمم لوله هام بازن یانه 

خدایا شکرت بالاخره...

بهترین دکترم باشه وقتی معطلت کنه چه فایده.منم دکتر قبلیم خیلی معروف بود ولی فقط یه قرص میداد می‌گفت ...

منم اول ک رفتم دارو‌ نداد گفت لاپاراسکوپی شو ببینم مشکلت چیه؟؟دیدم فقط تنبلی کمی دارم 🥺گف مشکل نداری 

ک اینم با دارو رفع میشه

منم اول ک رفتم دارو‌ نداد گفت لاپاراسکوپی شو ببینم مشکلت چیه؟؟دیدم فقط تنبلی کمی دارم 🥺گف مشکل ندار ...

داروهای محرک تخمدان استفاده کردی مثل لتروزول یا کلومیفن با آمپول

خدایا شکرت بالاخره...