2777
2789
عنوان

قدتون چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 105 پست
فک کنم اکثرمون از قدمون ناراضی ایم یکی دوس داره بلندتر باشه یکی کوتاهتر

ولی تو ناراضی نباش من خیلیارو میبینم با قد تو که خیلی خوب تیپ میزنن .حالا منم زیاد با ۱۶۰ اختلافی ندارم ولی بازم یک سانتم یک سانته

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
به قد ۱۵۴ چه نوع استایلی میاد؟

ببین 

بیرون رفتنی..توجه کن به کسایی که هم قد و هیکل خودتن 

اونایی نه خوشتیپن ببین چیو با چی ست کردن

تو اینستا هم کسایی که هم قد خودتن و خوشتیپن رو نگاه کن

گلی هستم از گل های جهنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی تو ناراضی نباش من خیلیارو میبینم با قد تو که خیلی خوب تیپ میزنن .حالا منم زیاد با ۱۶۰ اختلافی ند ...

سعی میکنم ممنونم😃⁦❤️⁩

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
😂😂❤مانکن نیستم لطف داری  البته قدِ تو برای خانما خیلی مناسب تره

چرا مناسب تر🧐

من قد 170 خیلی دوست دارم

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩

۱۷۲

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

من 160 هستم تو فامیل مسخره میکنن منو  همه قد بلندن مامانم 175هست

اونا فرهنگ ندارن....از قد ۱۵۰ دیگه نرماله حالا درسته کوتاهه ولی نرماله ..۱۶۰ هم که اکثرا تو این رنج قدن 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

166 بهم میگن 170 میخوره 

ناراضی ام که چرا عدد قدمم همین نیست ☹️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨