2777
2789
جلسه ای چقد میدی؟ راضی بودی؟ در کنارش آبرسان استفاده میکنی؟

کلا روتین پوستی دارم

۴۰۰ میدم فقط پول مواد چون دوستمه 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بگید کدوم شهر و پیش چه دکتری کراس انجام دادید؟ برای جای جوش فرو رفته بود؟ چند درصد نتیجه گرفتید ...

بله اصفهان دکتر واعظ شوشتری به نظرخودم ۲۰/۳۰درصد ولی الان اسیدتراپی میکنم راضی ترم خیلی

خودتی😊

بله اصفهان دکتر واعظ شوشتری به نظرخودم ۲۰/۳۰درصد ولی الان اسیدتراپی میکنم راضی ترم خیلی

سلام،شما اسیدتراپی انجام دادین،چقدر طول کشید تا خوب بشه؟من ۴ روزه انجام دادم،هم جوش زدم هم هنوز التهاب داره و حالت اگزما خشکی شده

سلام،شما اسیدتراپی انجام دادین،چقدر طول کشید تا خوب بشه؟من ۴ روزه انجام دادم،هم جوش زدم هم هنوز الته ...

باید تند تند آبرسان بزنی نذار خشک بشه پوستت. من اخر کار اسپری ضدالتهاب برام میزنه اصلا التهاب نداشتم فقط یکم قرمزی داشتم که بعد چندساعت رفع شد. من دوسه روز اول اصلا مشخص نیست بعدش تازه پوستم شروع میکنه به بلند شدن بعدش خ شفافتر و بهتر میشه

خودتی😊

باید تند تند آبرسان بزنی نذار خشک بشه پوستت. من اخر کار اسپری ضدالتهاب برام میزنه اصلا التهاب نداشتم ...

والا الان دو هفته گذشته،خشکی و التهاب رفته ولی رو خط خنده هنوز یکم رنگش متفاوته که بقیه میگن نه،خودم میبینم،جوشم زدم