2777
2789
عنوان

دغدغه های ذهنی من.....

372 بازدید | 5 پست

این چندروز خییییلی ذهنم بهم ریخته بود هرکاری کردم نتونستم جمعش کنم به کسی هم نتونستم بگم گفتم شاید اگه اومدم اینجا گفتم یکم ذهنم آروم شه کلی کاااااااار عقب مونده دارم مهم تر از همه شون اینا هستن نمیدونم واقعا باید با شوهرم چیکارکنم..... 

3 بار بهش اعتماد کردم ولی هر 3 بارو خراب کرد هر 3 بار بهم دروغ گفت من از کارایی که کرده بود ناراحت شدم ولی بیشتر از این سوختم که بهم دروغ گفت اعتمادی که بهش داشتم رو ازش سواستفاده کرد....................... 

از مامانش و باباشم ناراحتم بخاطر اینکه تو دوران عقدم خیییییییییییلی زدن زیر قولشون هم من اذیت شدم هم شوهرم هم مامانم خییییلی اذیت شد طفلک و اینکه متاسفانه مامانش از وظایف مادری هیچی نمیدونه و عقیده داره پسر برای اینکه تا جاییکه میتونه ازش بکنه و کاربکشه دیگه تموم نه محبتی نه حرفی نه احوالپرسی هییییییییییییییییییچی...................... 

بخدا که انقد بخاطر اینکاراش اعصابم بهم میریزه دلم برا شوهرم میسوزه مثل چی منتظره ولی انگار مامان باباش از سنگن 😭😭😭😭😭

حق منو و شوهرمو خوردن هیییییچ وقت نمیتونم این کارشونو فراموش کنم هیییییییچ وقت 

از خودمم که دیگه نگم متنفرررررررررررررررررررررررررررررم متنفر چون خیلی به خانوادم مخصوصا به مامانم ظلم کردم امیدوارم آخرش عذاب وجدانم منو از پا دربیاره 

نگران درسامم هستم 2 ساله دارم درجا میزنم اگه اینبارم بیوفتم دیگه نمیتونم ادامه بدم حذف میشم نمیدونم چیکارکنم کاش شوهرم بتونه مثل قبل بشه همونجوری که تو خواستگاری خودشو بهم معرفی کرد اگه اونطوری بشه من میتونم راحت بچه دار بشم.............. 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیییییییییلی بیش از حد داری خودتو عذاب میدی منم خانواده شوهرم نه تنها کاری برا شوهرم نکردن کاری نکرد ...

دروغی که شوهرم گفت چیکارکنم؟! 

دلم براش میسوزه خودشو داره بدبخت میکنه 

با این کارش اصلا نمیتونم بچه دار شم 

و اینکه نمیتونم خیلی رفت و امدمو محدود کنم اخه با همه این اوصاف شوهرم بازم خییییلی هوای مامان و باباشو داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیلی باید آدم خوش شانس باشه خانواده شوهرش کم انتظار باشه یا به پسرشون کمک کنن

آره واقعا 👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کم ادراری دارم آیا طبیعیه  چن ماهه بخاطر عفونت

نه 

اگه انقد زیاده 

طبیعی نیست 

اگه ادرار تون خیلی کم میاد حتما برید دکتر 

من در اون حد نشده خداروشکر 

یه 8 سالی میشه که هستم 

من کم ادراری دارم آیا طبیعیه  چن ماهه بخاطر عفونت

یکم رعایت میکنم بهتر میشم 

باز رعایت نکنم همینجور 

کلا هستش 

گاهی کم و زیاد میشه