2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما قمی هستین؟ مجلسی میخام

مجلسی تو قم اگه قیمت مناسب میخوای برو اطراف حرم پاساژ حجت 

پاساژ های اطراف حرم خوبن 

جاهای دیگه مثل شهید بهشتی بیشتر تو سبک مانتو و لباس اسپرت هستن بو علی هم لباس مجلسی داره ولی قیمتاش گرونه قشنگ چند تومن تفاوت قیمت داره 

نه قمی نیستم یه مدت اونجا بودم. مجلسی بلد نیستم ولی بازار خیابون بهشتی همه چی داره ارزونم هست. اطراف ...

از مغازه های اطراف حرم خرید کردی یا پاساژ ؟

ما خودمون ساکن قم هستیم ، برای خرید لباس مجلسی میریم پاساژ حجت

لباسهای قشنگی داره قیمتاش هم خوبه.             شهید بهشتی مجلسی نداره خیلی 

از مغازه های اطراف حرم خرید کردی یا پاساژ ؟ ما خودمون ساکن قم هستیم ، برای خرید لباس مجلسی میریم پا ...

ی کار عالی میخام عزیزمم از راه دور میخام برمم. ساکن قمی هرجا ک ب نظرت لباس مجلسی خوبی داره ادرسشو لطف کنی برام بنویسی

از مغازه های اطراف حرم خرید کردی یا پاساژ ؟ ما خودمون ساکن قم هستیم ، برای خرید لباس مجلسی میریم پا ...

والا مغازه فک کنم. پس اگر خوبه به استارتر معرفیش کن. منم یادداشتش کردم که دفعه بعد برم. مرسی عزیزم.

والا کار شوهرم برای دو سال قمه. خیلی سختمه زندگی توی قم، همش در رفت و آمدم. فرهنگشون متفاوته

ی کار عالی میخام عزیزمم از راه دور میخام برمم. ساکن قمی هرجا ک ب نظرت لباس مجلسی خوبی داره ادرسشو لط ...

ببین کلا تو قم یکی خیابون بوعلی لباساش خوبه که مجلسی داره البته مغازه هاش  کمه و قیمتاش گرون نزدیک فلکه شهید دستغیب.

دو خیابان زنگارکی نزدیک خیابان آیت الله کاشانی

اینجا همههه چیز داره قیمتاش خیلی خوبه ، لباس مجلسی کمتر داره ولی از لباس زیر گرفته تا همه چی داره 

چون تولیدی ها بیشتر اونجا هستن.  سوم هم پاساژ حجت و پاساژ موسی بن جعفر و چندتا مغازه خوبم هست تو خیابان زائر 

اینا اطراف حرم هستن 

تنوع کارشون خوبه قیمتاشون هم مناسبه .

خودم برای مجلس حنابندون و عقدم از اونجا گرفتم   

آدرس اینا رو اینجوری بهت گفتم ، تو مپ بزن برات میاره دقیقشو

والا مغازه فک کنم. پس اگر خوبه به استارتر معرفیش کن. منم یادداشتش کردم که دفعه بعد برم. مرسی عزیزم. ...

اطراف حرم چون بیشتر با مسافرا و زائرا در ارتباطن شاید گرون تر بگن یا جنس خوب ندن بهت .

اینا که گفتم رو برو ، توی مپ بزن برات کامل میاره 

خیابان زنگارکی ولی خیلی خوبه در کل ، همه چیز داره قیمت مناسب