سلام شبتون بخیر.خانما بچه های شما هم این مدلین؟یا فقط پسر من این کارارو میکنه؟
۴ سالشه.یعنی از بازیگوشی و خرابکاری و شیطنت که هرچی بگم کم گفتم.یه اسباب بازی رو دو ساعت سالم داره،باهمه وسایل خونه کار داره،با همه چیزاااا.انرژیش ماشاءالله بی نهایته.یعنی ته نداره آخر شبا که خوابش میاد یا وقتایی که بیرون بوده و حسابی فعالیت داشته انرژیش بیشتره😐.انقدر بدو بدو میکنه تو خونه و هی خودشو میندازه و ادا درمیاره گاهی باهمسرم سکوت میکنیم و فقط نگاش میکنیم😐.امشب کلی از این کارا کرد بعد گفت من آدم عجیبیم😐🥴.آخرش سر دخترمو گرفت هی تکون داد به چپ و راست باباش دعواش کرد و اخم کرد بهش یک ذره حساب نبرد.فقط گفت بابا چقدر ترسناک شده و غش غش خندید😫.من دارم نگران بیش فعالی میشم.خواستم ببینم عادیه یا واقعا به فکرش باشم
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
😆😆😆😂😂😂😂من هرچه پسربچه دوروبرم دیدم این مدلی بودن غصه نخور
اشکشم سریع میاد.دلسوزم هست خیلی زیاد.دیشب تو ماشین داییم سر دخترم خورد به در نشست یه عالمه گریه کرد که اینا چرا در خریدن برا ماشینشون که سر آجی بخوره بهش🥴.یا امروز گفت پفیلا میخوام بردمش مغازه تموم کرده بود اونجا رو روی سرش گذاشت گفت کی همشو خورد که دیگه ندارن😭
دختر من از هیشکی حساب نمیبره کسی بخواد ببوسدش میگه نمیخوام ولم کنا بعد اونا ناراحت میشن جواب همهرو ...
پسر منم به هیچکس بوس نمیده.ولی چون عاشق گوشیه و ماشین گولش میزنن میگن بوس بده تا گوشی بدمت یا بریم ماشین سواری اونم میده.منم خیلی ناراحتم بهش هم میگم اگه نمیخوای بوس بدی نده به هیچکس ولی وسوسه میشه.بنظر من دخترتو زور نکن بذار از الان تحت اختیار دیگران نباشه