2777
2789
عنوان

چرا بابام اینجوری میکنههههههه؟

289 بازدید | 15 پست

جدیدا خیلی تهاجمی رفتار میکنه ربطی به اینستا اینا داره چون جدیدا دوباره نصب کرد

مثلا مامانم بین مسافرت یا مهمونی تو باغ رفتن گیر کرده من بهش گفتم بره مسافرت باحالتره یهو برگشته میگه تو دخالت کن

یا مثلا داریم میگیم بریم کدوم رستوران میگه تو دخالت نکن

یا مثلا امروز من ناهارو داغ کردم میگم به نظرم بیاین الان ناهار بخوریم تا داغه دوباره میگه تو دخالت نکن

دم به دیقه میگه تو خودخواهی تو خیلی دخالت میکنی تو مسائلی که بهت مربوط نیست اهههه

دلم میخواد بشونمش سر جاش

یا مثلا خودش خیلی حرفای چرت و پرت و مزخرف به عنوان شوخی میزنه اگه هم بهش نخندی میگه بی جنبه ای در صورتی که خودش تا حالا ۵ ساله خونه خاله اینام نیومده چون اونا ۵ سال پیش خونمون عید نیومدن😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی اهمیت باش

همه بابا مامانا یه رفتارای خاصو عجیبی دارن

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃

کمتر درگیر کن خودتو 

وقتی حالش خوبه باهاش صحبت کن با احترام بگو حرف دلتو

فرزند نباید بگه میخوام بابامو بشونم سر جاش😐 احترام و ادب کجا رفته 

در ضمن بعیدم نیست بخاطر استفاده زیاد از گوشیه مخصوصا همون اینستا رسما آدمو معتاد میکنه بعدم بد خلق و کم حوصله رتضیشپن کن پاکش کنن اصلا

نبابا اینستا اخه میخاد چ تاثیری بزاره

با مامانت صحبت کردی

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃
کمتر درگیر کن خودتو  وقتی حالش خوبه باهاش صحبت کن با احترام بگو حرف دلتو فرزند نباید بگه میخو ...

خب دیگه خیلییی رو مخم رفته این رفتارش

اتفاقا من تا حالا بهشون هیچ حرف زشتی نزدم و اینا فقط وقتی اینجوری میکنه میام تو اتاق درو قفل میکنم یا میگم جواب ابلهان خاموشی‌ است

نبابا اینستا اخه میخاد چ تاثیری بزاره با مامانت صحبت کردی

با مامانم زیاد اینجوری نست با منه بیشتر

ولی کلا بابام از اول اینجوری بود که خودشو الهه خوبی و از خودگذشتگی میدید بقیه رو خودخواه

الان این احساس توش بیشتر شده