2777
2789
عنوان

بینی خراب و نابودی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3770 بازدید | 115 پست
خیلیا عجله میکنن صبر نمیکنن تا نتیجه کامل عمل مشخص شه. هرکار زیبایی همون اول خودشو نشون نمیده&n ...

نه ترمیم بعد یکساله 

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
اصلا نمیتونم هیییچ کاری بکنم به شوهرم میگم بیا جدا بشیم من دیگه هیچ کاری ازم برنمیاد ونمیتونم زندگی ...

عزیزم این چه کاریه مگه قبل از عمل تحقیق نکردی؟ مگه نمیدونستی یه دکتر خوب اول بینی را نوک بالا عمل میکنه تا بعدا با افتش طبیعی بشه؟

قدیما دکتر بی تجربه تر بودن از همون اول دماغ را استاندارد عمل میکردن نهایت تا دوسال قشنگی داشت بعدش مث این جادوگرا نوکش میفتاده

نمونش عمه من دیگه قوز بینی نداره ولی نوکش کامل افتاده پایین از عملهای قدیم هم هست

درضمن خیلی از مواقع بعد از کارهای یه افسردگی نسبی میاد سراغ آدم که قبلم بهتربودم. بهش توجه نکن رفع میشه دوست من حتی با تزریق چربی این افسردگی را یه مدت گرفت الان خندش میگیره

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چی بدتر کرده حالمو؟اینکه تو مطب بچه هایی رو پیدا کردم که مثل خودم دکتر سربالا کرده ترمیمم کرد ...

کجا عمل کردی دکترت کی بوده ؟ ولی درکل مطمئن باش خوبه بینی منم قوس داره من خودم خواستم البته

اصلا نمیتونم هیییچ کاری بکنم به شوهرم میگم بیا جدا بشیم من دیگه هیچ کاری ازم برنمیاد ونمیتونم زندگی ...

دیوونه نباش دختر خوب این حرفا چیه 😡 حتما برو پیش روانپزشک خیلی حالت بهتر میشه . کم کم درست میشه نگران نباش

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
دیوونه نباش دختر خوب این حرفا چیه 😡 حتما برو پیش روانپزشک خیلی حالت بهتر میشه . کم کم درست میشه نگر ...

عزیزم دارم دارو مصرف میکنمو اینه وضعیتم

عزیزم اینایی که داری میگی من تجربه‌اش رو داشتم نگاه آینه نمیتونستم بکنم. چشمم به قیافه‌ام میافتاد دلم هوری میریخت پایین تا اینکه بعد ۴ و نیم ماه دیگه رفتم روانپزشک و تا همین الان هم دارم قرص میخورم. تو هم اگه نمیتونی وضعیت فعلی رو تحمل کنی قرص بخور اما هرگز به طلاق فکر نکن. من یه ماه دیگه میشه یکسال که عمل کردم و بینیم هنوز هم ورم داره. اوایل بینیم خیلی سفت بود و این باعث میشد نوک‌تیز و سربالا دیده بشه تازه یه ماه میشه که بینیم یکم نرم‌تر شده و داره شکلش بهتر میشه و به صورتم میشینه فقط به خودت زمان بده و به فکر ترمیم هم نباش چون همونطورکه گفتی ممکنه چند تا مشکل دیگه هم به مشکل فعلی اضافه بشه. من نمیدونم سر یکسال چطور عمل مجدد میکنن من هنوز زخمهای داخل بینیم بعد یکسال کامل خوب نشده. عمل بینی خیلی بیشتر از یکسال طول میکشه تا شکل واقعیش مشخص بشه. تازه من بینیم استخونی با پوست نازک بود. اگه بینیت سفته مطمئن باش ورم داره حتی اگه خودت حسش نکنی و شکلش حتما عوض میشه و پوست بینی که شل شد و از اون حالت سفتی دراومد هم سرش میاد پایین هم باریکتر و ظریفتر میشه. غصه خوردن سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه و روند ترمیم و کاهش ورم بینی رو کند میکنه

عزیزم اینایی که داری میگی من تجربه‌اش رو داشتم نگاه آینه نمیتونستم بکنم. چشمم به قیافه‌ام میافتاد دل ...

عزیزم منم تحت نظر روانپزشکم روزا سرترالین و شبا اولانزاپین میخورم ولی بااین حال هنوز حالم شدید بده بیشترشم به خاطر اینه که خودمو خونه نشین کرده ام و هییییچ جایی نمیرم 

عزیزم منم تحت نظر روانپزشکم روزا سرترالین و شبا اولانزاپین میخورم ولی بااین حال هنوز حالم شدید بده ب ...

دوره درمان افسردگی ۲ سال هست. تا اون موقع هم انشالا ورم بینی‌ات میخوابه و شکل دلخواهت میشه. بعد یکسال تازه تغییرات بینی‌ات رو حس میکنی. میدونم چه حالی داری نمیری بیرون چون از قضاوت اطرافیانت میترسی و کاملا هم حق داری، بعضیها اصلا شعور برخورد با کسی که عمل کرده ندارن و انتظارات غیرواقعی دارن از عمل بینی. فکر میکنن بینی خمیر جادویی هست همون لحظه عمل به هر شکلی بخوای درمیاد. آدمو با حرفها و بعضا رفتارهاشون اذیت میکنن. ولی نظر منو بخوای خودتو محدود نکن. بذار اطرافیان هرچی میخوان بگن، مطمئن باش بینی که دو سال بعد داری اینی نیست که الان میبینی. اونموقع اطرافیانت هم میفهمن چقدر اشتباه کردن و شرمنده میشن

عزیزم الان ۳ماهه یکم پایین اومده ولی کلا خیلی بالاست 😔

عزیزم الان بهتر شد؟منم نوک بینیم بالاس

خیلی ناراحتم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸