2777
2789
عنوان

بینی خراب و نابودی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3770 بازدید | 115 پست
عزیزم الان بهتر شد؟منم نوک بینیم بالاس خیلی ناراحتم

نه عزیزم سربالاست مدلش هرچیه تا تهش همونه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

از رو برو هم سربالاس یا از نیمرخ؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هردو

درخواستمو قبول کن

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

خواهر من تا ۶ ماه واقعاااا زشت شده بود...هرکس میدید مستقیم بهش می‌گفت این چه کاری بود کردی،بینیش به شدت سربالا شده بود خیلی بد بود،

الان نزدیک یک سال و نیم گذشته هرکی میبینتش آدرس دکترشو میپرسه بس که خوشگل شده و طبیعی،

دوماه خیلی زوده و اون همش ورمه

سلام چرا با دکترتون صحبت نمیکنید که بخیه دهخلیو براتون بکشن نوک بینی بیاد پایین تر؟ 

مگه بخیه داخلی خودش آب نمیشه؟شما تجربه ای دارید؟

مگه بخیه داخلی خودش آب نمیشه؟شما تجربه ای دارید؟

نمیدونم معمولا بعد ک سال میکشن، باید با دکترتون صحبت کنین، نه من ۳ ماه عمل کردم دوست دارم نوک دماغم بیاد پایین، دستیاد بهم گفت ک دو تا بخیه داخلی داری اونارو بکشی نوک دماغت افت میکنه فقط فعلا خیلی زوده حداقل ۶ ماه بگذره، بعدش میگفت خودشم ۸ سال پیش عمل کرد دماغش خیلی سربالا بود، بعد ۸ ماه کشید،تا حالا با دکترتون راجبع سربالا بودن دماغتون حرفی نزدید؟ 

نمیدونم معمولا بعد ک سال میکشن، باید با دکترتون صحبت کنین، نه من ۳ ماه عمل کردم دوست دارم نوک دماغم ...

بله همون ماه های اول که گفت صبر کن بعد ۶ماه میاد پایین دیگه پیشش نرفتم میترسم بگه ترمیم باید بکنی

مال من رسما کج شده و باهاش کنار اومدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......