2777
2789

من ۱۵ اردیبهشت میرم مشهد ولی قراره اون تایم پریود شم.

الان دوفاستون میخورم ولی تا اونموقع تموم میشه

میشه برای اینکه عقب بندازم دوفاستونو چن روز اضافه بخورم؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

ن عزیز دوفاستون فقط ماهی ده دونس از یه دکتر یا منشی تلفنی یپرس البته ،خب معمولا یک هفته نهایت سه چهار روز بعد دوفاستون که آدم پریود میشه 

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

عزیزم از یه پله که جلوی ضریحه پایین تر نرو.ولی نماز و زیارت نمیچسبه.التماس دعا ماهم ماه دیگه انشاله میریم شما باچی میرید

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم از یه پله که جلوی ضریحه پایین تر نرو.ولی نماز و زیارت نمیچسبه.التماس دعا ماهم ماه دیگه ا ...

مشخص نیس فعلا عزیزم محتاج دعا

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️