2581
2553
عنوان

چه جوري مامانم سيسموني بده

454 بازدید | 35 پست

امسال صاحبخونه بهشون گفته ماهي شش تومن بقدري ناراحتم 

اخه ي حقوق كارمندي دارن 

خيلي دارم غصه شون و ميخورم حالا تو اين موقعيت به منم ميخواد سيسموني بده هرچي ميگم نميخوام گوش نميده

خودت بخر بعدا بگو خریدیم دیگه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسم الله واسه تو دلیم دعاکن💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

اگه همسرتون راضی هستند خودتون خورد خورد بخرین تا بهشون فشار نیاد 

خدا همه مستاجرا رو خانه دار کنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اگه خودت پس انداز داری توی خرید کمکش کن، یا اینکه به شوهرت بگو خودش بخره 

لعنت به این رسم و رسوم غلط

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
2456
خودت پول داری بریز برای مامانت بره بخره

حالا ما نسل جدید بخوایم بچه دار شیم خدانکنه یه چیز نتوتیم واسش بخریم کلی فحشمون میدن خواستی بچه نیاری این دهه پنجاهی ها هم شانس دارن

نه ماه دوران بارداری هست قبلش هم فرصت داشتی کم کم خودت بخری....شما که شرایط اینجوری دارین چرا برنامه ریزی نمیکنین کم کم بخرین....لیست تهیه کن فقط ضروریات رو بخر همه جور قیمت هم هست..حتما نباید مارک بخری ان شاالله درست میشه 

اگه خودت پس انداز داری توی خرید کمکش کن، یا اینکه به شوهرت بگو خودش بخره  لعنت به این رسم و رس ...

دقیقا منم بدم میاد بچه مال وس دیگه باشع لذت مال کس دیگه بعد خرید سیسمونی ک خداااتومنه پای کس دیگه😡

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2669