2777
2789
عنوان

بچه ها بیاینننن ی لحظه بوس بهتون🤦🏼‍♀️💋

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطوری میشم کلوتریمازول کرمشو میزنم. واژینال بدرد دخترا نمیخوره چون باید داخل بزنی.  اینم ...

فرقی نمیکنه چ عفونتی باشه قارچ یا باکتری من سرچ کردم انگار علائم قارچ دارم 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
از نوار بهداشتی استفاده میکنی یا کاپ؟ شاید حساسیت داری به نوار بهداشتی زود به زود عوض کن حتما  ...

نه قبل از پریود داشتم خارش دوروز قبلش فک کردم طبیعی ولی نیست الان پریود شدم نمیتونم برم دکتر بخاطر پد اینجور چیزا نیست 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
واقعا😂😂اخه تا حالا انقد دقت نکردم الا میبینم به همچیش گیر میدم همسرمم میگ طبیعیه ولی خب چرا پس میخ ...

امکان عفونت بدون ترشح هم هست علتشو پیدا کن و رفعش کن .من یه مدت دستیار یه ماما بودم یه چیزایی فهمیدم که با رعایتش دیگه عفونت نشدم خدارو شکر 

نه قبل از پریود داشتم خارش دوروز قبلش فک کردم طبیعی ولی نیست الان پریود شدم نمیتونم برم دکتر بخاطر پ ...

پس صبر کن تا تموم شه دوره ی پریودیت

بعدش حتما برو ولی چون به نظرم خارش زیاد یه نشونه از یه تغییر تو بدنت باشه

ولی حالا انشالله چیز خاصی نیست.

من اینطوری میشم کلوتریمازول کرمشو میزنم. واژینال بدرد دخترا نمیخوره چون باید داخل بزنی.  اینم ...

متاهلم

چند چیز تاثیر داره  شرت غیر نخی  رعایت نکردن بهداشت شخصی نشستن خودت بعد از رابطه  ...

من همسرم نیست زیاد بعد از یک ماه اومد چند بار رابطه داشتیم ی بارش از روغن بچه استفاده کردیم من فک کردم شاید بخاطر اونه ولی خب اخه بخاطر ی بار؟؟ 

شو*رت نخی هم نمیپشوم اکثرا تنگه😑🤦🏼‍♀️

امکان عفونت بدون ترشح هم هست علتشو پیدا کن و رفعش کن .من یه مدت دستیار یه ماما بودم یه چیزایی فهمیدم ...

میشه بگی من خیلی ترسیدم 

پس صبر کن تا تموم شه دوره ی پریودیت  بعدش حتما برو ولی چون به نظرم خارش زیاد یه نشونه از یه تغ ...

الان برای رفع خارش چیکار کنم😢😢

نه صبر کن پریودت تموم شه بعد خارش تو پریود علتش میتونه پد نامناسب هم باشه

اصلا واس پد نیست از دوروز پیش داشتم😢

نه قبل از پریود داشتم خارش دوروز قبلش فک کردم طبیعی ولی نیست الان پریود شدم نمیتونم برم دکتر بخاطر پ ...

ایشالا چیز جدی نیست عزیزم استرس نگیر

حتما برو دکتر چون متاهل هستی ریسکه به حال خودش ول کنی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ایشالا چیز جدی نیست عزیزم استرس نگیر حتما برو دکتر چون متاهل هستی ریسکه به حال خودش ول کنی

باشه عزیزم مرسی