2777
2789
عنوان

بچه ها بیاینننن ی لحظه بوس بهتون🤦🏼‍♀️💋

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 55 پست
من همسرم نیست زیاد بعد از یک ماه اومد چند بار رابطه داشتیم ی بارش از روغن بچه استفاده کردیم من فک کر ...

😐😐😐خب شما هیچو رعایت نمیکنی خانم جان 

توقع داری عفونت نشی ؟

۱ از روغن بچه و امثالش به عنوان روان کننده استفاده نکنید ژل روان کننده واژینال وجود داره 

۲ از شرت غیر نخی و تنگ‌ استفاده نکنید .این همه شرت نخی خوشگل هست واقعا من حاضرم گاهی لباس نخرم ولی لباس زیر جنس خوب بخرم 

۳ شوهرت کنارت نیست و نمیدونی اون بهداشت رعایت میکنه یا نه همه اینا تاثیر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐خب شما هیچو رعایت نمیکنی خانم جان  توقع داری عفونت نشی ؟ ۱ از روغن بچه و امثالش به عنوا ...

درست میگید شرت جنس خوب میگیرم منظورم اینه ازین نخی گل منگولی ها نمیپوشم ولی دیگ تنگ نمیگیرم همسرم بیچاره بهداشت رعایت میکنه بازم باید موقع رابطه بیشتر رعایت کنیم 

مرسی عزیزم💋

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
درست میگید شرت جنس خوب میگیرم منظورم اینه ازین نخی گل منگولی ها نمیپوشم ولی دیگ تنگ نمیگیرم همسرم بی ...

فقط اونا نخی نیست که دقت کن شرتای جنس خوب روش نوشته شده ۱۰۰درصد کتان 😘ایشالا زود خوب شی

کرم کلوبتازول بزن واسه خارش عالیه

عوارض نداره؟ الان پریودم میتونم استفاده کنم؟

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
من همسرم نیست زیاد بعد از یک ماه اومد چند بار رابطه داشتیم ی بارش از روغن بچه استفاده کردیم من فک کر ...

روغن بچه واسه کردن جلو؟؟؟؟؟؟!!!!!!

عزیزم همون داغونت کرده.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
روغن بچه واسه کردن جلو؟؟؟؟؟؟!!!!!! عزیزم همون داغونت کرده.

اره چون بعد از یه مدت بود درد داشتم زدیم 😢 نمیدونسم با یبار اینجوری تاثیر میذارع 

ژل روان کننده بزن عزیز دلم.

میزنم نبود خونه مرسی بابت نظرت فک‌ نمیکردم روغن بچه انقد ضرر داشته باشه