2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من استعداد و ملاک قرار دادم میزدم تو سرم تو سال کنکور ک ن من میخام دکتر شم

دختر خالم علاقه رو قرار داد میزد تو سرش ک نمیتونم بخونم استعدادشو ندارم من

اخرم قبول نشد درسته من قبول شدم ولی حسرت پزشکی موندددد ب دلم😑🤝🏻

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕

استعداد و اینکه ی ذره بهش علاقه داشته باشی.ولی اینکه بری دنبال چیزی ک دوسش داری ولی استعداد نداری زود ازش خسته میشی جا میزنی

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

اولا بنظرم زمانه دیگ کاری به این نداره که تو استعدادت چیه علاقه ت چیه و از چه رشته بیشتر لذت می بری فقط مسیری رو برو که بعد کلمه ای کاش اول جمله هات نباشه 

اگه قصدت فقط پول دراوردن از رشته ت هستش باید علاقه رو بذاری کنار 

اگه به دنبال پیشرفت زیاد و درخشش عالی توی یه رشته هستی و میخوای در حین تحصیل هم از زندگیت لذت ببری قطعا رشته ای رو انتخاب کن که علاقه داری (چ.ن اون لحظه از خواندن تک تک مطالب لذت می بری و حتی بیشتر هم تحقیق می کنی)

کلمه ای هم به اسم استعداد یا شانس وجود نداره همش به تلاش ادم بستگی داره  یکی با دوبار خواندن یه مطلب رو یاد میگیره و یکی با ۴ بار ولی در اخر هر دو نفر اون مطلبو یاد گرفتن و بستگی به استعداد نداره 

پس بستگی به انتخاب شخصی خودت داره و این حق توعه

اولا بنظرم زمانه دیگ کاری به این نداره که تو استعدادت چیه علاقه ت چیه و از چه رشته بیشتر لذت می بری ...

به مروز زمان ملاک های هر شخص تغییر میکنه 

چیزی که  الان جز اهدافم هست ممکنه چند سال بعد جز اولویت هام نباشه چطوری مطمئن بشم انتخاب درستی داشتم 

البته میدونم که هیچی خوب و بد مطلق نیست ممکنه هر چیزی دردسر های خودش رو داشته باشه اما یه انتخاب درست میتونه  آینده بهتری رو رقم بزنه 

🌺