2777
2789

تو رو به خدا قسمتون میدم تو رو به عزیزترین بنده های خدا تو رو به هر کسی قبولش دارید تو رو به امام حسین زندگیم داره بین میره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 تو رو خدا یه ذکری یه دعایی کنید 

خداجونم تنها امیدم توییا عاشقتم ❤️ یه صلوات به نیتم میفرستی ؟! مرسی رفیق 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خدا برات معجزه کنه.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

اروم باش و توكل كن 

همين !

تا اروم نگيري معجزه نميشه ، باور كن !

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

سلام خوب. چی. شده. مشکلت. والا. برای. من. معجزه. شد. من. پسرم. خیلی. بیمار. بود. تشنح. کرده. بود. تو‌بیمارستان.  دیگه.  گفتن.  کاری. نمیشه.  باورتون. میشه. شیانه.  بیمارستان.  ترک. کردم. رفتم. خرم. امام. رصا.  اون. قدر. التماس.  کردم. خواب. رفتم. تو خواب. بهم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الع. شد.پسر ت خوبه. چرا. این. حا. هستی. برو. سراغ. تو. رو. میگیره. بیدار. شدم. اذان. صبح. بود. نماز خوندم. به. سرعت. رفتم. بیمارستان.  وای. باور. تون. نمیشه. دیدم. پرستار.  اون. بخش. و چتد. تا. دیگه. کنار اتاق. پسرم. هستن.  اولش. پاهام. سست. شد. ولی. لبخند.  پرستارها. دیدم. گفنم‌‌چی. شده. گفت. خانم. معحزه. شده. پسرت. علایم. حیلتی. اس. برگسته. خطر. رفع. شده. زنگ. زدیم. دکتر. بیاد. ببینه.  هلاصه. خوب. شد. نذر.  م. که. برایش. کرده. بودم. اگه. همه. هم. بگن. خنده. داره. ولی. من. کردم.  اره. یه. گوشش. سوراخ. کردم.  حلقه. انداختم.