2777
2789
عنوان

منم مثل خواهر یا دخترتون

286 بازدید | 47 پست

میشه راهنماییم کنید ؟ من تیر کنکور میدم  هدفم بین روانشناسی و حقوق هست به هر دو علاقه دارم . می‌دونم که جایگاه حقوق بالاتره و شرایط های بهتری داره و میدونمم مهاجرت با روان بهتره اما سرمایه مهاجرت ندارم با درس چقدر سرمایه میخواد ؟ کدوم برم چیکار کنم کمک تورخدااا 

فعلا تمرکزت رو کنکور باشه 

بعد کنکور وقت داری به این چیزا فکر کنی 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بهترین کار الان اینه‌ ک فقط تمرکزتان رو بزاری روی کنکور از بعد کنکور تا اومدن نتایج ب اندازه کافی زمان داری ک بین این دوتا رشته انتخاب کنی الان وارد حاشیه ها نشو اصلا

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️

اگه ۲۵۰ میلیون داشته باشی میتونی حتی کارشناسیتو خارج از کشور بخونی و بهت بورسیه تحصیلی هم میدن که کفاف زندگی دانشجویی رو میده. از اونجا واسه ارشد هر جا خواستی میتونی بری و فاند هم میتونی پیدا کنی 

روی ایتالیا یکم تحقیق کن از یوتیوب 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

میترسم برم روان بیکار بمونم . اما انگار حقوق شاخه های زیادی داره علاوه بر وکالت

دفتر اسناد رسمی یا ازدواج و طلاق

مشاوره حقوقی

قضاوت

وکالت

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️
اگه ۲۵۰ میلیون داشته باشی میتونی حتی کارشناسیتو خارج از کشور بخونی و بهت بورسیه تحصیلی هم میدن که کف ...

عزیزم اگه با ۲۵۰ میلیون میشد مهاجرت کرد ک الان نصف ایران رفته بودن

عزیزم از الان درگیر این چیزا نشو البته تا کنکور ندادی 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

عزیزم اگه دانشگاه خوبی قبول شی میتونی بورس شی 

حتی از آزادشم کسیا که عرضه دارن میتونن برن 

فقط عرضه میخواد 

ب نظرم بعد کنکورت به این چیزا فکر کن که 2 ماه وقت داری تا انتخاب رشته ، الان تمرکزت رو کنکور‌.

ب روحیات خیلی بیشتر از کلاس رشته ربط داره 

فرض کن روانپزشکی ، میتونی کسایی که واقعا مشکل دارن دردشون رو گوش کنی ، گاهیی کوتاه بیای، گاهی دروغ بگی و ... ک حال طرف بهتر باشه و درمان شع ؟؟

حقوق از نظر روانی کمتر اذیتت می‌کنه ب نظرم چون روانشناس علاوه بر غم خودش غم دیگران رو هم باید ب دوش بکشه که این روحیه قوی میخواد که از زندگی خودت عقب نمونی

ای خدا ندارم اینقدر 🤦

ببین اکثرا وام گرفتن 

خود منم وام گرفتم و یکم هم قرض کردم 

اون ۲۵۰ هم برای تمکن سفارته و بعد اومدن ویزا میشه برگردوند به صاحبش

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)