2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله صورتی _عکس

200 بازدید | 12 پست

سلام‌دوستان بی بی چکم‌ی هاله صورتی انداخته دو روز مونده ب تاریخ پریودیم ولی دردهای قبل پریودی دارم چکار کنم ب نظرتون باردارم یا میخوام پریود بشم؟

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍

اولین علامت بارداری درد پریودی و ترشحات زیاده هر ان حس میکنی میخوای پری بشی 

مبارکه گلم

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اولین علامت بارداری درد پریودی و ترشحات زیاده هر ان حس میکنی میخوای پری بشی  مبارکه گلم

مرسی بی بی چکم زیر ۵ دقیقه هاله انداخت عکسش میذارم ببین درستِ یا ن ب نظرت چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی بی بی چکم زیر ۵ دقیقه هاله انداخت عکسش میذارم ببین درستِ یا ن ب نظرت چیه

اگه زیر پنج دقیقه بود مثبته گلم عکسشو بفرست

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

عکسشو بالینک بزار عزیزم

ان شاالله ک بارداری... 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏

راستی شما توی تاپیکای قبلیتون سونوی ان تی احتمال پسر داده بودن. واقعن پسر شد؟ به منم گفتن احتمال زیاد پسره ولی قطعی نیس. الان مطمئن باشم پسره؟ یه زائده ای بین پاش نشون داد گفت از روی این احتمال میدم

راستی شما توی تاپیکای قبلیتون سونوی ان تی احتمال پسر داده بودن. واقعن پسر شد؟ به منم گفتن احتمال زیا ...

من پسرم الان ۳ سالشه اره

برای من چهارروز قبل موعد هاله انداخت. اگر داروی خاصی نخورده باشی درسته. مبارکه عزیزم

ممنونم ازمایش دادم‌باردارم ولی منتظر ۷ ۸ هفته بشه برم‌سونو قلبش