2777
2789
عنوان

چنددرصد علاعم بارداری دارم

98 بازدید | 18 پست

شب سوم فروردین پریودشدم فروردین۲۹روزبودالان سی و یک روزه این ماه  طول دورم۲۷ نهایت۲۸روزه یعنی بایددیروز میشدم

درد پریودی خیلی کم برخلاف ماههای دیگ داشتم ک اونم درکل قطع شده

چشام خیلی ورم کرده بینیم یکم هرکی میبینه میک بارداری میگم ن مریض بودم ک پف کردم افتضاح پلکم پف کرده یمدت دوسنداشتم بیرون برم یکی دوروزه میرم مریض بودم تهوع داشتم الان خوب شدم بازم حالت تهوع دارم نمیدونم چ مرگم شده پریودیم دردشو داشتم سینم سفت شده بودالان عادی شده دردیم ندارم چنددرصداحتمال میره حامله باشم

ی پسر۸ساله ام دارم 

رنگ ولایتhaircolorist

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هنوز خودم نمیدونستم بهم میگفتن صورتت پف کرده نکنه حامله ای شما هم همین امروز بی بی چک بذار مشخص ...

پف نشونشه؟والاتاالان اینجورچشام پف نکرده بودشبیه ژاپنیاشدم

رنگ ولایتhaircolorist
اره خب ولی واس ورم یکم زودها ورم معمولا اخراس... تهوعت مشکوکه بیبی چک بزن  مال من سه روز قبل مو ...

من سرپسرم روزش نشون داد  پریروز منفی بود  ولی غروب بودزدم

رنگ ولایتhaircolorist
من خودم یه روز که از موعدم گذشت مثبت شد بستگی داره لقاح کی اتفاق افتاده باشه برا بعضیا ممکنه تا پنج ...

من چون درد پریودم رفت و سینه هام سفت شده بود یدفعه عادی شدو بازم نشدم فکرم رفت ب باردادی

رنگ ولایتhaircolorist