2777
2789
عنوان

پاناکوتا کی بلده

150 بازدید | 17 پست

من شیر و شکر و یه قاشق پودر کاکائو رو مخلوط کردم رو گاز تا جایی که دونه های شکر آب بشه بعد یه قاشق پودر ژلاتینم تو یه کاسه یکم اب ریختم گذاشتم رو در کتری بن ماری کردم و به موادم اضافه کردم و خامه رو اضافه کردم درسته؟؟

میبنده یا نه استرس دارم خراب میشه یا؟😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر شکر پودر وانیل پودر ژلاتین خامه رو باهم خوب قاطی کن بزار رو گاز ک داغ بشه ب جوش نیاد فقط داغ بشه بعد تو ظرفت بریز بزار ببنده بعد ژله توت فرنگی درست کن بریز روش انقدر خوشمزه میشه فکر میکنی بستی میخوری 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792