2777
2789
عنوان

پاناکوتا کی بلده

150 بازدید | 17 پست

من شیر و شکر و یه قاشق پودر کاکائو رو مخلوط کردم رو گاز تا جایی که دونه های شکر آب بشه بعد یه قاشق پودر ژلاتینم تو یه کاسه یکم اب ریختم گذاشتم رو در کتری بن ماری کردم و به موادم اضافه کردم و خامه رو اضافه کردم درسته؟؟

میبنده یا نه استرس دارم خراب میشه یا؟😶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر شکر پودر وانیل پودر ژلاتین خامه رو باهم خوب قاطی کن بزار رو گاز ک داغ بشه ب جوش نیاد فقط داغ بشه بعد تو ظرفت بریز بزار ببنده بعد ژله توت فرنگی درست کن بریز روش انقدر خوشمزه میشه فکر میکنی بستی میخوری 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز