2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 41 پست
من هر کمکی ک کردم به پرهام کردم و منتی نیست چون کلا جدای مشکلی ک پیش اومده پرهام برای من همچنان عزی ...

اسکرین از یه دوستت که مثلا دوست خودمم هست دارم وه.گفته طرف خرج بچه هاشو از سایت جمع میکرد باز حامله بود 

😔

من کجا خرج بچه هامو از سایت جمع کردم

من یه گهی خوردم سال ۹۷ درمورد پرهام کمک گرفتم همین شد دست آویز که بگن خرج بجه هاشو ار سایت جمع میکنه 😔

باز یکی دیگشون همون سوزان هم گفته بود تو تاپیکها ناله میکنه 

کسانی هم که لایکش کردن تو گناهش شریکن چون اینا همه حق الناسه 

حق الناس که فقط مال مردم خوردن نبست که

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
حق الناسی نیست شما خودتم همراهشون بودین اسکرین اونا هم هست... اگه بخواین بگین نمیدونستین منظور اون ...

من کجا با کی هماهنگ بودم؟ بخدا لینک بده من ترسی ندارم شاید واقعا به قول خودت من ساده دل بودم که توجه نکردم 

باشه میام خصوصی میدم که بفرستی برام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسکرین از یه دوستت که مثلا دوست خودمم هست دارم وه.گفته طرف خرج بچه هاشو از سایت جمع میکرد باز حامله ...

تاپیک سوزانا هم تا جایی ک میدونم و مطمئنم به شما ارتباطی نداشته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من کجا با کی هماهنگ بودم؟ بخدا لینک بده من ترسی ندارم شاید واقعا به قول خودت من ساده دل بودم که توجه ...

منتظرم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منظور من اینه یکنفر کمک کردم و ناامیدم کرد

ولی ناامیدم کرد با دروغگو و کلاهبردار بودن زمین تا آسمان فرقشه!!!!!

دلی ناامیدم کرد با دروغگو و کلاهبردار بودن زمین تا آسمان فرقشه!!!!!

ناامیدی مال اولش بود

نه وقتی ک ببینم یسری آدمی ک اصلا در شان من نیستن و معلوم نیست کجا تربیت شدن بیان بهم توهین کنن

تاپیک سوزانا هم تا جایی ک میدونم و مطمئنم به شما ارتباطی نداشته

از اول تاپیک مث روز روشن بود که با منه

اتفاقا من از کامنت خودتم بیشتر تعجب کردم و دلم شکست 

نوشته بودی** من به یه نفر کمک کردم ولی کامنتهایی ارش دیدم که پرام ریخت چون ظاهرا از این وضعیت راضیه حقیقتا شک کردم**

اینکه من طرفدار رهبری هستم هیچ ربطی به پرهام نداره که بخوای کمکی که بخاطر خدا کردی رو جار بزنی و اعلام پشیمانی کنی 

اینهایی که الان میگی به شدت تناقض داره با کامنتهایی که میذاری

ناامیدی مال اولش بود نه وقتی ک ببینم یسری آدمی ک اصلا در شان من نیستن و معلوم نیست کجا تربیت شدن بی ...

خب ربطش به من چیه؟

بازم داری حق الناس گردن خودت میگذاری

از اول تاپیک مث روز روشن بود که با منه اتفاقا من از کامنت خودتم بیشتر تعجب کردم و دلم شکست  ن ...

اوناش ب من مربوط نیست ک کی طرفدار کیه و جاشم اینجا نیست...

ولی من جایی از شما رو برگردوندم ک دیدم بستر توهین و متلک رو فراهم میکنی حالا من یا دوستای من

حالا بعد اسکرینای خصوصی

نوبت اسکرین اونام میشه ک براتون میذارم چجوری باعث دهن گشادی بعضی کاربرا میشدین

اوناش ب من مربوط نیست ک کی طرفدار کیه و جاشم اینجا نیست... ولی من جایی از شما رو برگردوندم ک دیدم ب ...

اسکرین بفرست بینم من کجا کیو اجیر کردم که بیاد با شما بحث کنه

بازم میگم حق الناس گردن خودت ننداز ماه رمضانی 

سوزان و کسانی که اونجا کانتت گذاشتن و کسانی که لایکشون کردن روز ۲۳ ماه رمضان که من اون تاپیک رو که مال دوماه پیش بود دیدم دل منو شکستن و من واگذارشون کردم به خدای پرهام

مخصوصا اونجا که درمورد تعداد بچه هام تیکه انداختن

اسکرین بفرست بینم من کجا کیو اجیر کردم که بیاد با شما بحث کنه بازم میگم حق الناس گردن خودت ننداز ما ...

پیام بدین خصوصی

پیام بدین خصوصی

الان اینو ببین اینم دوست شماست و سوزان و اون یکی دوستت لایکش کردن

چقدر واقعا از خدا بی خبرن 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴۲۰-۲۳۳۸۳۸_samsung_internet_3oo.jpg