2777
2789
عنوان

دكتر متخصص زنان براى تنبلى تخمدان

328 بازدید | 16 پست

خانومايه گل ، دكترى كه در درمان نابارورى بعلت تنبلى تخمدان متبحر باشه و فرتى نگه بيا ivf در تهران سراغ داريد ؟ ممنون ميشم اگر تجربه اى داريد راهنماييم كنيد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش تحرک پیاده روی اصلاح سبک سالمخوری راه درمان تنبلیه

از امسال همين كارو شروع كردم . آخه سنم بالاس و زمان ندارم ولى ذخيره تخمدانمم خوبه ولى همش ميترسم سنم بگذره 

من پنج ماه كلوميفن و لتروزول و اچ سى جى و دوفاستون استفاده كردم كه نتيجه نداد.

ببین من تنبلی خیلی شدید داشتم یه سال متفورمین خوردم با اصلاح سبک و ورزش

بعد رفتم یه دکتر بهم پودر فمی بست داد برای تحریک تخمک گذاری در خانمای پلی کیستیک هست

بعد گفت اینارو با فولیک بخور سه ماه اقدام کن اگه نشد بیا دارو بگیر

من همونو خوردم باردار شدم ماه اول

ولی چون یه کم دکتره بی دقت بود عوضش کردم(اشتباهی تشخیص خارج از رحم داد) 

الان یه دکتر میرم خیلیا برای تنبلی میان پیشش ولی چون خودش هم ای وی اف کار میکنه مطمئن نیستم بهت پیشنهاد نده

ولی همه میگن منصفه

اضافه وزن و اینا نداری؟

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
ببین من تنبلی خیلی شدید داشتم یه سال متفورمین خوردم با اصلاح سبک و ورزش بعد رفتم یه دکتر بهم پودر ف ...

با قد ١٥٢ ، ٤٩ كيلوام . دكترى كه ميگيد تهرانه ؟ ميشه اسمشو بگيد ؟

من عروسم تنبلی داره 

یه دکتر زنان رفتیم گفت تنبلی داری و احتمال نازایی زیاده 

دوباره چند روز پیش مریض بود رفتیم دکتر داخلی بهش گفت تنبلیت شدید نیست و ..

الان که تحت نظر دکتر اولیه است این ماه چون به شدت خونریزی کرد دکتر زنانه قرص برای قطع خونریزی بهش داد 

خداکنه این ماه دیگه پریودش درست بشه حداقل رو خونریزی و درد نیفته 

اگه خوب بود این ماه دکتره بهت معرفی میکنم 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
ممنون ميشم

امیدوارم عروسم این ماه اذیت نششه 

چون قرصی که داده میخوره تو سایت دیدم خیلیا اذیت شدن و درد شدید داشتن موقع پریود

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
چه قرصيه ؟ 

جستیران یا همون مجسترول 

کیست داره 

یک ماهه خونریزی کرد 

بستری شد دکتره بهش قرص دوفاستون داد 

۸ شب خورد پریود شد فقطططططط درد میکشید شدید 

رفتیم یع دکتر زنان خوب که شیاف و جستران و متفورمین دادن 

گفتن یک ماه بخوره بینم وضعیتش چطور میشه