2777
2789
عنوان

از بی دی اس ام چی میدونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57626 بازدید | 126 پست
نه ببین قرارداد بین طرفین هست اینجوریه که میگه من از چنین تنبیهی به طور مثال از سوزن زیر ناخون بدم ...

مگه ساواکه😂

نه اسی

همه کسایی که این گرایشو دارن رابطشون تنبیه و این چیزمیزا رو که آسیب زننده باشه نداره

اونجوریش تو فیلماس یا تو آدمایی که خیلی دیگه قاطی دارن

معمولا بین زوج ها اگرم باشه یه حد خفیفیش دیده میشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب عزیزم منم اخرش عرض کردم،چون خبر نداشتن،نبوده و گرن درهمون قدیمها لوط برای همین قضیع عذاب شدن

اره

ولی الان خیلی بیشتر شده

تو بعضی از کشورا قانونی شده و وسایلش هم هست اگه بخوان تهیه کنن مشکلی ندارن ولی ایران نه

تعهد برای این ادما تعریف نشده و به اینجور روابط یه برخورد کاملا عادی دارن و حتی مشتاق هم هستن

به خاطر رواج فیلمای ناجوره دیگه

مردم جو گرفتتشون میخوان سناریوشو تو خونه خودشونم اجرا کنن😐😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

۲ داشتم

عزیزم میفهمم الان چقد سختته ک این حرفارو بهت میزنه 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
مگه ساواکه😂 نه اسی همه کسایی که این گرایشو دارن رابطشون تنبیه و این چیزمیزا رو که آسیب زننده باشه ...

ببین عزیزم فانتزی افراد متفاوته مثلا اقا طرف دوست داره بسته بشه به تخت یا یکی دوست نداره

اره هست

ولی مازوخیسم دوست داره تو فشار باشه لذت براشون دو برابره

منم فیلمو نگفتم خیلی کمه این مدل فیلم بر پایه اساس این موضوع

فیلم ۵۰ طیف خاکستری رو حتما ببین ۳ قسمته

اون موقع کامل متوجه میشی چی میگم

به خاطر رواج فیلمای ناجوره دیگه مردم جو گرفتتشون میخوان سناریوشو تو خونه خودشونم اجرا کنن😐😐

😂نه همه چی به فیلم نیست به خود ادم هم برمیگرده

ولی تاثیر داره فیلم و رمان و مطالب

ببین عزیزم فانتزی افراد متفاوته مثلا اقا طرف دوست داره بسته بشه به تخت یا یکی دوست نداره اره هست و ...

اونو خیلی وقت پیش دیدم

اون فیلم بر اساس همونایی ساخته شده که کمن اتفاقا

اون مدل خیلی رایج نیس 

معمولا سبکای رایجش خیلی خفیف تره و بین زوج ها عادیه

وگرنه حالا کی حال داره بره زنه رو ببنده از سقف😂

😂به لذت باشه انجام میدن ادما دنبال لذتن

آره

ولی حوصله میخواد این چیزا

هرکسی انقد حوصله نداره و انقدرم براش مهم نیس

تا یه حدیشو انجام بدن کافیه