2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بلد نیستم..نه برام‌عکس باز میشه نه لینک میتونم‌بزارم

عیب نداره عزیزم درکل میگم خووووب فکراتوبکن اگه راهی غیرازعمل بودوبرواگه دیگه هیچ راهی فایده نداشت وواقعابینیت باصورتت همخوانی نداره عمل کن

هزینش گفتی امسال چقدره قاطی کردم

پارسال خرداد خواهرم عمل کرد ۲۱تومن 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
عیب نداره عزیزم درکل میگم خووووب فکراتوبکن اگه راهی غیرازعمل بودوبرواگه دیگه هیچ راهی فایده نداشت وو ...

خیلی بدم..وقتی میخندم که اصلا افتضاح میشه..توی عکسامم‌خراب میکنه😭

بنظرت امسال چقدره درخواست دادم‌بهت

نمیدونم عزیزم چقدر کرد 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
خیلی بدم..وقتی میخندم که اصلا افتضاح میشه..توی عکسامم‌خراب میکنه😭

منم دماغم پهن هست ولی بنظرم غوززشته تاپهنا که برطرفش کردم 

واینم بدون زیبایی به دماغ نیست پوست خیلی تاثیرداره وشادابی صورت واینکه وقتی یه کاری رومیکنی یه تغییری روصورتت انجام میدی هی بیشترکمبوداحساس میکنی ودوست داری کارتی دیگه مثل لیفت ابروژل لب بزنی

من خودم وقتی فیلرزدم داشتم زیاده روی میکردم ژل لبم میخواستم بزنم خوشبختانه شوهرم منصرفم کردداشتم زیاده روی میکردم

بنظرت امسال چقدره درخواست دادم‌بهت

در خواستت قبول کردم ولی نمیدونم کجا برم ببینم پیام دادی یان

منم دماغم پهن هست ولی بنظرم غوززشته تاپهنا که برطرفش کردم  واینم بدون زیبایی به دماغ نیست پوست ...

متاسفانه نتونستم عکس دماغتو ببینم.😁اره خب مشکلات دیگه ای هم دارم😭